1999-ben az Amerikai pite volt az akkori kamaszgeneráció Malackodókja. Az alkotás nemigen képviselt jelentős filmművészeti értéket, de különösen az egyik jelenete miatt a mai napig emlékszünk rá. Amikor a szexi külföldi cserediák, az isteni Nadja elkezdett levetkőzni az ügyeletes lúzer szobájában, a vászon előtt több millió tinédzsernek kerekedett el a szeme.

Ha láttad a filmet, nem valószínű, hogy pont ez ne maradt volna meg, de ha Nadja vetkőzéséről van szó, mindig jóleső érzés felfrissíteni az emlékezetünket. Íme:

A többi már túl kemény a YouTube-nak, de bízunk benne, hogy az internet korában senkinek nem okoz problémát megkeresni valahol az ominózus jelenetet. Ha mégis, mivel mindenünk a közszolgálat, segítünk neked egy Google-kereséssel: parancsolj!

Nadja megformálója Shannon Elizabeth volt, aki nem futott be túl sikeres színészi karriert, ám ez a film egy csapásra világhírűvé tette őt. A második részben is visszatért, sőt, egy snitt erejéig a 2012-es Amerikai pite: A találkozó című moziba is beköszönt, csak hogy bebizonyítsa, még mindig ő a legjobb nő az egész csapatból.

Nos, Elizabeth idén szeptemberben lesz 49 éves, és az a helyzet, hogy bár a hamvas és szexi Nadjából időközben Stifler mamája lett, de mi még így is meghívnánk nagyjából bármire. Ezen a képen egy Los Angeles-i kutyaszépségszalon megnyitóján látható 2021. szeptember 18-án:

Bár a színészi karrierjét már a háta mögött hagyta, a közösségi médiában azért jelen van, igaz, Instagram-oldalát mindössze 439 ezren követik, ami egészen visszafogott szám egy egykori szexszimbólumtól. Ő maga nem tolja fullba a szexiséget, ahogyan azt a nála nyolc évvel idősebb Liz Hurley teszi, de így sem nagy matek megállapítani, hogy még mindig gyönyörű nő:

Elizabeth jelenleg Fokvárosban él férjével, és főállású állatvédőként, az Animal Avengers nevű szervezet társalapítójaként küzd az afrikai orvvadászat ellen.

Ez is érdekelhet:

A tíz legszexisebb 50 fölötti színésznő

Szubjektív a lista. Ha tudsz jobbat, ne tartsd magadban!

És ezt olvastad már?
Szökött rabszolgát játszik Will Smith az Oscar-pofon utáni első filmjében