Schwarzenegger elszegődött a Slap Fighting Championship nevű sportesemény népszerűsítésére, de annyira, hogy a március 5-én tartandó rangadón még műsorvezetőként is részt fog venni.

Magyarul egy pofozóbajnokságról van szó, aminek már a neve is igen beszédes. A szabályrendszer miatt biztosan nem fogsz agyérgörcsöt kapni: itt bizony a két versenyzőnek csak annyi a dolga, hogy felállnak egymással szemben, aztán egymás után akkora pofonokat tesznek a másik arcára, hogy még a Föld is beleremeg. Nyilván az veszít, aki hamarabb kidől, de aki nyer, az sem ússza meg ödéma nélkül.

A sportág orosz gyökerekkel rendelkezik és mivel a népek a jelek szerint imádják azt nézni, ahogy két tagbaszakadt ember egymást aprítja, szépen lassan a világ más tájain is sikeres lett. Arnold társa az a Logan Paul lesz, aki youtuberként kezdte, aztán bokszolóként folytatta, és akit nem igazán szeretünk annyira, mint a Terminátort, de az esemény show része annyira látványosnak ígérkezik, hogy hajlandóak vagyunk kompromisszumokat kötni.

A bajnokság mozgóképes izgatójában olyan sallereket láthatsz, hogy az arcod belesajdul.

Kíváncsiak leszünk, Schwarzi kommentátorként mit fog kihozni a dologból. Néhány vagány egysorost simán el tudnánk viselni tőle. Olyanokat, mint például: „Ez a sport pofonegyszerű!” vagy „Ennek az embernek még van bőr a képén!”, mindezt Gáti Oszkár magyar hangján.

A heppening teljesen ingyen követhető lesz itt.

Mi egyébként valami hasonlót is szívesen látnánk, de sajnos ebből egyelőre még nem lett világsiker:

És ezt olvastad már?
A finn miniszterelnöknő úgy vereti a bulit egy kiszivárgott videón, hogy arra még a Szigeten is megfordultunk volna