A film egy közepes zombihorror-akció, teljességgel felejthető karakterekkel, de legalább a főzombi elképesztően dögös. Kár, hogy ezt a nézők nemigen vehették észre!

Zack Snyder a nem túl jól sikerült DC-s próbálkozásai után a Netflixen próbálta bebizonyítani, hogy igenis tud jó filmet rendezni, ha nem pofáznak bele a dolgába a producerek. Erre minden esélye megvolt, hiszen annak idején még a Holtak hajnala miatt figyeltünk fel rá és A halottak hadserege is egy zombifilm akart lenni, csak aztán annyira érdektelen lett, hogy ma már alig emlékszünk rá.

Nem A halottak hadserege emeli újra a csúcsra Zack Snydert

Láttál-e már fűben zombinyuszit? És érző zombikat lovon? Zombitigrist? Majd most fogsz. Már a nyuszin kívül minden mást. A halottak hadseregében minden van, mint a búcsúban. Csak egy igazán jó zombifilm nincs.

Pedig ha másért nem is, egyvalaki miatt tényleg érdemes futni még egy kört Snyder zombiktól roskadozó Las Vegasában, ő pedig nem más, mint a gyönyörű Athena Perample, akit csak azért nem vettél észre a filmben, mert így nézet ki:

Igen, ő játszotta a zombikirálynőt, és igazából máshol sem nagyon láthattad, hiszen hiába aktívan foglalkoztatott kaszkadőr és mozgásművész, ha folyton csak a háttérben ugrál, esetleg dublőzként helyettesíti a főszereplőt a veszélyesebb mutatványoknál.

A halottak hadserege főgonoszaként végre komoly képernyőidőt kapott, de sajnos ennek sem örülhettek igazán a szépségre fogékony férfinézők, hiszen az egyébként gyönyörű hölgy az ocsmány maszk miatt nemigen járulhatott hozzá az alkotás esztétikai értékéhez. Mi most pótoljuk ezt a borzalmas ballépést és megmutatjuk, hogyan néz ki Athena zombítlanított valójában:

Athena a 2021-es film óta kicsit ritkított a szereplésein, de mivel egyre több női akcióhőst üdvözölhetünk a vásznon, kaszkadőrként bármikor aktivizálhatja magát.

(képek forrása: instagram.com/athenaperample)

Ez is érdekelhet:

Heti premierlányunk az éteri szépségű Bregje Heinen

Az igéző holland a Babylonból, aki már a Victoria's Secretnek is pózolt nem túl sok ruhában.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés