A From Mars nevű amerikai egészségügyi szolgáltató a férfiak különböző, kínosnak vélt problémáin – úgy mint kopaszodás, erekciós problémák, pattanásos bőr – igyekszik segíteni, így nekik igencsak profilba vágott az a tanulmány, mely azt hivatott megállapítani, a világ egyes országaiban mekkora az átlagos péniszméret.

Azt azért a látványos infografikákkal megtámogatott cikk is leszögezi, hogy az elemzés során a World Population Review megállapításait használták, mely a Google-be beírt keresések alapján próbálta meghatározni az egyes országok állampolgárainak méreteit.

A tanulmány a következő keresések variációit vette figyelembe:

  • túl kicsi a péniszem
  • normális péniszméret
  • átlagos péniszméret
  • mekkorának kellene lennie a péniszemnek
  • hogyan hosszabbítsam meg a péniszemet
  • hogyan legyen nagyobb a péniszem

Ha ezekkel a keresésekkel együtt felmerült valamilyen számadat, az a keresést elindító személy tartózkodási helye alapján máris bekerült az adott ország statisztikájába, vagyis könnyen be lehet látni, hogy ezek semmiképpen nem orvosi pontosságú és nem is ellenőrzött adatok, így messzemenő következtetéseket nemigen érdemes levonni belőlük.

A rövidbe bevezető után lássuk a medvét!

A legnagyobb átlagos péniszmérettel rendelkező országok tízes toplistája:

Itt pedig a legapróbbak láthatóak:

Jól látod, Magyarország a dicsőségfalra ugyan nem fért fel, de legalább a szégyenfalat is sikerült elkerülnie. Ahhoz, hogy hazánkat is megtaláljuk, a globális listát kell végigböngésznünk:

Magyarország 14,99 centiméteres átlagos péniszmérete tehát csak a 28. helyre volt elég, de a legnagyobb európai ország, azaz Hollandia is csak a hetedik helyig jutott azzal, hogy az adatszolgáltató hollandok füllentései alapján 15,87 centi jött ki nekik.

Ha ránk hallgatsz, ezen a statisztikán nem túrázod fel magad túlságosan. A pénisz egyébként is egy olyan testrész, amit nem méricskélni, hanem használni kell a boldogsághoz.

(forrás: LADbible, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Rohadt kínos seggfogdosós videó miatt éghet Schwarzenegger arca

Bár az is lehet, hogy a sztár igazából már tojik az egészre.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Többször is a könnyeivel küszködött Kevin Spacey a vele készült interjú során

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

További cikkeink a témában