A Ubisoft tegnap a Ubisoft Forward nevű saját szervezésű bemutatón promózgatta a csőben lévő alkotásait, melyek közül talán az egyik leginkább várt cím az Avatar: Frontiers of Pandora című játék, ami James Cameron epikus sci-fi franchise-ából farag nyílt világú akciójátékot.

Tudtuk hogy jön, hiszen a francia kiadó már korábban lerántotta róla a leplet, most azonban tartalmas gameplay videóval jöttek, ami egészen elképesztő látvánnyal csapta ki az állunkat a helyéről. Az már csak adalék, hogy az alkotást maga James Cameron konferálta fel, aki már nyakig benne van az Avatar jővő decemberben érkező harmadik részének utómunkálataiban.

A Frontiers of Pandora belső nézetű felfedezős, RPG-elemekkel bruttósított akciójáték, vagyis sokaknak a Far Cry sorozat juthat majd az eszébe, de azért a különleges helyszín miatt nemigen lehet majd ennyivel elintézni a játék bemutatását. Íme a játékmenetet bemutató klip:

A Ubisoft egy premierdátumal is megörvendeztette a közönséget: a játék idén december 7-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra.

Ez is érdekelhet:

Így vették fel az első Mortal Kombat mozgásait 1991-ben

Harminc éve jött ki az első rész, így ez a technika ma már megmosolyogtató.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Az év egyik legjobb játéka is lehetett volna, de a pénzéhség közbeszólt

Thor hangján szólal meg Deadpool a Deadpool és Rozsomák szinkronizált előzetesében

További cikkeink a témában