A te legrosszabb randid milyen ehhez képest?

Már több mint 2,2 millióan kedvelték azt a TikTok-bejegyzést, amiben egy fiatal lány elmondja a legrosszabb randevúját. Elyse Myerst a kiválasztottja egy Taco Bellbe vitte a legelső randin, amivel a lány állítása szerint semmi baj nem lett volna, mivel imád enni.

A férfi már az elején furán viselkedett, azt mondta, otthon hagyta a kulcsát és menjenek haza érte, de előbb egyenek valamit a Taco Bellben.

Az étteremben a srác száz tacót rendelt, az extrém mennyiségű ételt tizenöt percen keresztül készítették a konyhán, a gigamenü összesen 150 dollárba került. Azt nem tudni, hogy a srác a világ legbalfaszabb embere vagy egyszerűen csak le szerette volna húzni a lányt, de fizetésnél kiderült, hogy a pénztárcáját is otthon hagyta.

Az összes tacót Myersnek kellett kifizetnie, amit meg is tett, majd haza is fuvarozta a férfit.

Azt gondolná az ember, hogy ezután azonnal vége volt a randinak, de nem. Elkezdtek enni a konyhában, de a nyugalom nem tartott sokáig, percek leforgása alatt kiderült, hogy a srác a szüleivel él, a randihoz ugyanis csatlakozott az édesapa is. Myersnek ekkor lett elege, felmarkolta a maradék tacót, és elviharzott a helyszínről.

A történetét így foglalta össze:

@elysemyersI haven’t been to a @tacobell since. ##coffeetalk ##theadhdway ##firstdatefail ##tacobell♬ original sound - Elyse Myers

Neked milyen volt legrosszabb első randid?

Ez is érdekelhet:

Miért temetkeznek a sáskák a kocsimba?

Három óriási zöld rovar is úgy döntött, hogy befekszik a pickupom platóborításába és ott tér végső nyugalomra.

Két exkommandós háborús övezetté alakított egy 16 hektáros területet Dunaharaszti mellett

Budapesttől húsz kilométerre néhány órára hobbirambó lehetsz... és imádni fogod!

És ezt olvastad már?
Elképesztően látványos kedvcsinálóval leplezték le a Diablo IV megjelenési dátumát