A te legrosszabb randid milyen ehhez képest?

Már több mint 2,2 millióan kedvelték azt a TikTok-bejegyzést, amiben egy fiatal lány elmondja a legrosszabb randevúját. Elyse Myerst a kiválasztottja egy Taco Bellbe vitte a legelső randin, amivel a lány állítása szerint semmi baj nem lett volna, mivel imád enni.

A férfi már az elején furán viselkedett, azt mondta, otthon hagyta a kulcsát és menjenek haza érte, de előbb egyenek valamit a Taco Bellben.

Az étteremben a srác száz tacót rendelt, az extrém mennyiségű ételt tizenöt percen keresztül készítették a konyhán, a gigamenü összesen 150 dollárba került. Azt nem tudni, hogy a srác a világ legbalfaszabb embere vagy egyszerűen csak le szerette volna húzni a lányt, de fizetésnél kiderült, hogy a pénztárcáját is otthon hagyta.

Az összes tacót Myersnek kellett kifizetnie, amit meg is tett, majd haza is fuvarozta a férfit.

Azt gondolná az ember, hogy ezután azonnal vége volt a randinak, de nem. Elkezdtek enni a konyhában, de a nyugalom nem tartott sokáig, percek leforgása alatt kiderült, hogy a srác a szüleivel él, a randihoz ugyanis csatlakozott az édesapa is. Myersnek ekkor lett elege, felmarkolta a maradék tacót, és elviharzott a helyszínről.

A történetét így foglalta össze:

@elysemyersI haven’t been to a @tacobell since. ##coffeetalk ##theadhdway ##firstdatefail ##tacobell♬ original sound - Elyse Myers

Neked milyen volt legrosszabb első randid?

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Saját bevallása szerint egymillió nővel feküdt le az expankrátor élete során