A Mail Online igen komoly értesülésekről lebbentette fel a fátylat: a 25. James Bond-filmben bemutatkozik egy új 007-es, aki átveszi Daniel Craigtől a stafétát. Nem, nem viccelünk.

Az új 007-es nem más, mint a brit színésznő, Lashana Lynch, akire a Marvel Kapitány című szuperhősös filmből a címszereplő partnereként emlékezhetsz.

Ő az:

A rajongók azonban megnyugodhatnak, ugyanis nem arról van szó, hogy James Bondot ezután egy nő játszaná el, hanem arról, hogy a 25. Bond-moziban egy új 007-es váltja le hősünket. A Mail egészen pontosan ezt írja:

A sztori a Jamaicán nyugdíjaskodó Bonddal kezdődik, akit a Ralph Fiennes alakította M kétségbeesésében visszarendel, hogy segítsen elhárítani egy globális krízist. Egy belsős forrás ezt mondta: „Az egyik film eleji kulcsjelenetben M azt mondja, "Jöjjön be, 007-es!", és ekkor belép Lashana, aki egy gyönyörű fekete nő. Ez egy igazán meglepő jelenet. Bond továbbra is Bond, de 007-esként leváltotta őt egy káprázatos nő.”

Ugyanez a forrás elmondta még, hogy a stúdió megtiltotta a Bond-lány kifejezést, és ezután a filmekben szereplő nőket kizárólag Bond-nőkként szabad emlegetni.

És még ezt is:

„Ez már a modern világ Bondja lesz, aki felkelti a fiatalabb generációk érdeklődését, miközben hű marad ahhoz is, amit egy Bond-filmtől várunk. Látványos üldözéseket és verekedéseket láthatunk, és Bond továbbra is Bond, de végre szembesülnie kell a #MeToo világával.”

A sztoriról nem tudunk sokkal többet. Állítólag visszatér Christoph Waltz a főgonosz szerepében, de ez már inkább csak találgatás. A film, és így a #MeToo-kompatibilis James Bond 2020 áprilisában rúgja ránk az ajtót.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Emiatt az epikus western miatt nem volt ideje Kevin Costnernek a Yellowstone utolsó részeire

A tavalyi év legbetegebb filmjében látható kastély tulajdonosának elege van a kertjében táncikáló turistákból

További cikkeink a témában