Így lesz a férfiasan tökéletesből szupertökéletes. Ezek a borotvák kellenek! Pontosabban: KELLENEK!

A Gillette a Stark Industriesszal együttműködésben olyat lépett, hogy tegnap óta a fejünkön pörgünk és sírva rimánkodunk egy dátumért, amikor végre rohanhatunk a boltba megvenni a Bosszúállók inspirálta borotvákat. Itt egy csoportkép ezekről az iparművészeti csodákról:

Thor borotváját csak az erre érdemesek tudják megemelni, de ha egyszer sikerült az arcodhoz passzintani, akkor az istenek villámai sütik le a fejedről a szőrcsomókat. A Hulkról mintázott darab ideges lesz, ha bénázol vele és olyankor bazinagyra nő, aminek a gyakorlati hasznossága ezen a ponton még nem egészen világos, de mennyire kúl már! A Vasemberről mintázott borotva sugárnyalábokkal nyúzza le az arcod, Amerika Kapitány pengéje pedig lerepül a dokkolóról és úgy szántja végig a fejed. Ebben a videóban működés közben is megnézheted a gyönyörűségeket:

https://www.youtube.com/watch?t=116&v=cbbiP7MCwME

Tudjuk, hogy hitetlenül ingatod a fejed... és ebben az esetben sajnos teljesen jogosan. A Gillette ötlete hatalmas, de sajnos csak reklámfogás, mellyel a legújabb technológiájukat, a ProGlide-ot tolják a reflektorfénybe. Íme a videó, mely tiszta vizet önt a pohárba és elkeseríti azokat a hiszékeny geekeket, akik már rohantak volna a boltba Thor beretvát vásárolni.

https://www.youtube.com/watch?t=12&v=pbjDGIZWRlo

Bár sajnáljuk, hogy egyhamar nem fogjuk a rakoncátlan borostát sugárnyalábbal letakarítani, de fejet is hajtunk a Gillette előtt, mert ez bizony egy kiváló kampány.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában