Nem titok, hogy Brad Pitt egy Forma-1-es moziban szerepel, hiszen a sztár még Magyarországra is elutazott, hogy a Hungaroringen forgathasson néhány jelenetet a készülő filmhez. Azt azonban, hogy tulajdonképpen mi is lesz az alkotás címe és hogy mikor láthatjuk végre, eddig nem tudhattuk. Az utóbbi most kiderült.

Végre premierdátumot kapott a még mindig hivatalos cím nélküli mű – bennfentesek Apex címen emlegetik, amit a stúdió eddig nem erősített meg –, melynek fejlesztésében producerként még maga Lewis Hamilton is részt vesz:

a Warner és az Apple által pénzelt filmet 2025. június 25-én, azaz kicsivel több mint egy év múlva mutatják be.

A filmben Pitt egy a valóságban nem létező, APXGP nevű F1-es istálló egykori versenyzőjét, Sonny Hayest alakítja, aki egy baleset után hátat fordít a versenyzésnek. Néhány évvel később a csapat tuladonosa, akit Javier Bardem alakít, mégis meggyőzi őt, hogy térjen vissza és az istálló fiatal tehetségének mentoraként segítse őket a versenyben.

A produkció rendezői székében a Top Gun: Maverick című kasszasikert jegyző Joseph Kosinski ül, producerként pedig ott van mögötte Jerry Bruckheimer, aki már az említett Tom Cruise-mozit is sikerre vitte.

A távoli premierdátum nem véletlen, hiszen a film forgatását előre láthatólag a decemberi Abu-Dzabi Nagydíjon fejezik be, és még csak utána kezdik el az utómunkákat, melyek egy ilyen alkotás esetében biztosan sok időt vesznek majd igénybe.

Ez is érdekelhet:

A Spermageddon című animációs mozit nehezen fogod elhinni

A Náci zombik rendezője ezúttal két ondósejtről csinált filmet

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés