Brazíliában sem sokkal jobb a helyzet, mint nálunk, így az emberek most még érzékenyebbek a higiéniára, mint valaha. Nem volt tehát túl okos ötlet pont most szexbulit tartani ott, ahol egyébként napközben emberek eszik az ebédjüket.

A curitibai Izakaya Hyotan nevű japán étteremben esett meg az affér, amiről a Brasil Fede Covid nevű Twitter-fiók rántotta le a leplet. A leleplező bejegyzésben még egy képet is közöltek, melyen az látható, hogy egy szerencsés fickó éppen két hölgy társaságát évezi, és mely állítólag az étteremben készült zárás után.

Kulináris élvezetek folynak éppen

A hírek szerint, mivel a vendéglátóipari egységben nem sok fekvőalkalmatosság található, a buli másnapján simán elhangozhatott ez a kérdés:

Elnézést, mi ez a segg alakú folt itt az asztalomon?

Ami nem túl szép dolog, ha az ember csak szépen csendben élvezné a sushiját. A dolog természetesen hatalmas felháborodásban végződött, a virtuális lincselők szinte elözönlötték az étterem online felületeit, amire már a vezetőségnek is reagálnia kellett.

Íme a bocsanatkérő poszt az Instagramról:

Ezt is sikerült azonban úgy levezényelni, hogy végül alig csillapodtak a kedélyek. Az étterem tulajdonosa ugyanis kerekperec bevallotta, hogy ilyen eseményre valóban sor került, ami egyébként dicséretes őszinteségre vall, de közben még odabiggyesztett mellé néhány szükségtelen infót, ami nem igazán volt szerencsés.

Kint az utca csendje, bent meg szól a "Tedd be!"

Először is a közzétett képről azt állította, hogy az sokkal korábbi, mint a botrányt kirobbantó oldal állítja. Ezzel azt a vádat akarta kivédeni, hogy a járványhelyzet alatt ment az étteremben a muri, de a kommentelők inkább azt vették le belőle, hogy ezek az események akár rendszeresek is lehettek.

Sikerült aztán odaszúrni egy kicsit a zsörtölődőknek is, a tulaj ugyanis megjegyezte, hogy az étterme sokkal tisztább, mint némelyik hozzászóló szája. A lényeg azonban, hogy elmondása szerint mélységesen megbánta a történteket, tanult a dologból, és meg fog bízni egy profi takarítócéget a helyiség teljes fertőtlenítésével.

Bocsánatkérésnek megteszi, de lehet, hogy emberünk nem ússza meg ennyivel, az illetékes brazil hatóságok ugyanis vizsgálatot rendeltek el az ügyben.

(via)

Ez is érdekelhet:

Rihanna legújabb pucérkodós képe csúnyán felmérgelte a hindukat

Vihar a biliben, csak most egy kicsit nagyobb az a bili.

És ezt olvastad már?
Az energiaválság démona arat, de végül a karácsony szelleme győz ebben a látványos ünnepi kisfilmben