Hivatalos a hír: az énekesnő betegség miatt a magyar koncertjét is kénytelen volt lemondani.

Rossz hírekkel kell szolgálnunk, a Balaton Sound szervezői bejelentették, hogy az énekesnő hangszálproblémáira hivatkozva lemondta Biophilia turnéjának több állomását, köztük Zamárdit is. Björknek nemrégiben göböket találtak a hangszálain, így orvosai tanácsára abbahagyta a dalolászást egy időre, állapota viszont javulni kezdett, így reménykedni lehetett abban, hogy mégiscsak fellép nálunk az izlandi elborulás koronázatlan királynője. A Sound szervezői így nyilatkoztak:

“Akkor még bizakodtunk, hiszen az énekesnő javulásról számolt be Facebook oldalán és reményét fejezete ki, hogy minél hamarabb pótolhatja az elmaradt fellépéseket. Azt reméltük, a zamárdi koncetet nem fenyegeti veszély” – mondta Fülöp Zoltán, a Heineken Balaton Sound főszervezője.

Mától azonban biztossá vált a hír: Björk nem tudja vállalni magyarországi fellépését sem.

“Reméljük, Björk mihamarabb felépül és pótolhatjuk az elmaradt koncertet, amelyet nagyon vártunk. Tíz héttel a kapunyitás előtt kollégáinkkal most gőzerővel azon dolgozunk, hogy a megüresedett vasárnapi headliner-pozíciót pótolni tudjuk a programban. Remélem, hogy napokon belül jó hírrel szolgálhatunk a közönségünknek” – tette hozzá Lobenwein Norbert, a Heineken Balaton Sound másik házigazdája. Kár. Vigasztalódjunk ezzel a 2007-es Glastonbury fellépéssel, és reménykedjünk, hogy nem lesz komolyabb baja.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában