Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Teljes gőzzel készül a Friday The 13th: The Game című videojáték és a jelek szerint a készítők nem nagyon finomkodnak.

A fejlesztők a PAX South nevű expón szellőztettek meg néhány infót a készülő címről. A legfontosabb; ha attól féltél, hogy a Péntek 13 című horrorklasszikus inspirálta játék nem lesz elég kemény, akkor most nyugodtan hátradőlhetsz.

A produkció dizájnere, Ronnie Hobbs szó szerint azt mondta, hogy "rengeteg brutális gyilkosság lesz a játékban" és hogy örülni fog, ha csak az elképzeléseik felét sikerül majd átverniük a cenzorokon. A teremben egyre hangosabb zúgolódás támadt, amikor Ronnie elkezdte részletezni, milyen módokon fogja a másvilágra küldeni a többi karaktert az ikonikus hokimaszkos őrült, Jason Vorhees. A teljesség igénye nélkül íme néhány kivégzés az expón felsoroltakból:

Jason letépi a lábad és elsétál.
Jason elvágja a torkod és a véred a WC-be folyatja, amit aztán lehúz.
Jason a strandszékkel együtt összecsuk.
Jason betöri a fejed valami random fémtárggyal.
Jason letépi a koponyád tetejét.
Jason beletuszkol egy hálózsákba, amit aztán addig csapkod egy fának, míg remegő kocsonya nem lesz belőled.

Kellemes, ugye? Akkor most jöjjön néhány fotó arról, hogyan vették fel ezeket a kivégzéseket az eredeti filmben a gyilkost alakító Kane Hodder segítségével.

A következő tweet pedig azt is bizonyítja, hogy a felvétel közben sem volt finomkodás. Ez itt Hodder karja a becsületesen végighentelt munkanap után.

A játékot egyébként masszív multiplayer mókának tervezik, melyben az egyik játékosnak Jason bőrébe bújva az lesz a dolga, hogy akkurátusan kiteregesse a többieket. Előre láthatólag 2016 októberében jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Várjuk sok szeretettel!

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.