Catherine Bell a JAG – Becsületbeli ügyek dögös katonai ügyésznőjeként annak idején sokunknak okozott álmatlan éjszakákat. Az egykori szexszimbólum idén augusztusban ünnepli 55. születésnapját, de még mindig megfordulnánk utána, ha szembejönne az utcán.

Furcsa is lenne, ha Catherine nem modellkedéssel kezdte volna a karrierjét, de szerencsére később a színészkedés felé fordult, így végül mi is tudomást szerezhettünk a létezéséről. Bár első szerepét az 1991-es True Colors című szériában kapta, Magyarországon a már említett JAG miatt lett belőle plakát sok kamasz fiú szobájának falán.

A sorozatbeli partnerével, David James Elliott-tal 1998 augusztusában

A CBS sikersorozata aztán világhírűvé tette Bell nevét, aki az ezredforduló környékén gyakorlatilag az összes férfimagazin címlapján megfordult.

A századik epizód alkalmából rendezett ünnepségen 2000 februárjában

Bár filmográfiájában nyolc nagyjátékfilmet jegyez, a mozis áttörés végül nem jött neki össze, a kis képernyőn azonban egészen komoly sikereket könyvelhetett el. Legutóbb a Jailbreak Lovers című tévéfilmben bukkant fel tavaly, az NCIS: Los Angeles című szériában pedig a JAG-beli karakteréhez térhetett vissza 2020-ban, ami egészen biztosan csalt néhány nosztalgikus könnycseppet a legnagyobb rajongói szemébe.

Ugyanaz a karakter, de már nem a JAG-ben, hanem az NCIS-ben, húsz évvel idősebben

Ha esetleg a meztelenség miatt kattintottál volna, ki kell ábrándítanunk, Catherine ugyanis soha nem vetkőzött le kamera előtt. Ehhez az FHM fotózásain került a legközelebb, de még ezeken a képeken sem láthatsz több szabad bőrfelületet, mint amit strandolás közben szokás mutatni.

A színésznő Instagramon is aktív, és tagadhatatlan, hogy az általa feltöltött képeken még mindig nagyon kellemes a szemnek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Catherine Bell (@therealcatherinebell) által megosztott bejegyzés

Akik ennél kevesebb filterre és több valóságra kíváncsiak, azokat sem hagyjuk cserben. Catherine ezen a képen a New Jersey-ben megtartott Christmas Con nevű rendezvényen látható tavaly december 10-én:

Jelenleg nincs futó filmes projektje, de nem vonult vissza a színészettől, ezért biztosan találkozhatunk még vele a jövőben itt-ott.

Ez is érdekelhet:

Te láttad már, milyen bombázó rejtőzik A halottak hadserege című film zombikirálynőjének förtelmes maszkja alatt?

A film egy közepes zombihorror-akció, teljességgel felejthető karakterekkel, de legalább a főzombi elképesztően dögös.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés