Na már megint egy havidíjas szolgáltatás, amit fizethetünk minden hónapban!

Kérdezhetnéd, hogy minek még egy videótéka, amikor mostanában szinte mindenhol lehet online filmet nézni legálisan, de ez most valami más. A Cinego.hu ugyanis többféle verzióban kínál neked mozizási lehetőséget, és leszűkíti a körét az art mozik közönségére, és csakis olyan filmeket forgalmaz, amiket a kisebb mozikban, és nem a multikban láthatsz.

Egyelőre a Mozinet, a magyarhangya, a Cirko-Film és a Cinenuovo filmjeit nézheted az oldalon. Választhatsz, hogy havi előfizetéssel szeretnél mozizni, ami havonta 1500 Ft-ot jelent, vagy egy évre 15000-et, így viszont még nem érsz el minden filmet, csak szimplán rengeteget, akadnak ugyanis olyan újabb mozik, amelyek egyelőre csak külön kölcsönzési díjért nézhetőek, esetleg vásárolhatóak meg örökbe.

A Cinego.hu kínálatában olyan filmek szerepelnek többek között, mint az Élősködők, a Gyújtogatók, a Boldog idők, a Monos vagy A négyzet, a magyar filmek közül már nézhető náluk például a Valan és a FOMO is. érdemes megnézni, hogy mi érdekel, és ez alapján dönteni, hogy elő akarsz-e fizetni, vagy csak kölcsönözni az oldalról. A kínálat és az előfizetésben elérhető filmek száma is folyamatosan bővül. Ide kattintva már mehet is a mozizás.

És ezt olvastad már?
Ezért érdemes néha átnézned az emailfiókod spam mappáját is