Az ír bunyós az interneten különleges sózási technikájáról és pózerkedéséról híres Nusret Gökçe, alias Salt Bae dubaji éttermében, a Nusr-Et Steakhouse-ben vacsorázott hétfő este, és ha már ott volt, megkóstolta az étlap legdrágább tételét, a 24 karátos aranyba csomagolt Golden Tomahawk steaket.

A fogás alapból nem olcsó, hiszen japán wagyu marhából készült, az árára azonban még rádob néhány nullát az is, hogy süzés után vékonyka aranyfóliába csomagolják, és így szolgálják fel azoknak, akik hajlandóak rontani egy kicsit a remek ízélményen, csak hogy elmondhassák, másnap aranyat húztak le a vécén.

Íme az Arany Tomahawk teljes életnagyságban

Conor McGregor pedig pont ilyen ember. A vacsiról még videó is készült, amiben megnézheted, hogyan etette meg nemesfémmel Salt Bae a nemrég csúnya vereséget elszenvedett harcost.

Az extravagáns étel egyébként ezer dollárba, azaz nagyjából 295 ezer forintba fáj, ami McGregornak igazából aprópénz, így ha kíváncsi volt rá, milyen íze van az aranyba csomagolt wagyunak, már miért is ne próbálta volna ki?

(via)

Ez is érdekelhet:

Conor McGregor szerint megérdemelte, hogy kikapott, azonnali visszavágót akar

Hosszabb bejegyzésben elemezte a legutóbbi teljesítményét az ír.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában