A Cupra összeállt a StadiumX nevű DJ formációval, melynek két tagja, Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt – művésznevükön Dave Martin és Sullivan – már egy-egy Formentorral járják az utakat, nem mellékesen a márkának dedikált playlisttel adják a talpalávalót.

Aki otthonosan mozog ebben a zenei szcénában, tudja, hogy a páros tagjai nem hamvas kezdők. Megfordultak már a glóbusz számtalan pontján, neves klubokban és fesztiválokon pörgették a lemezeket, és olyan nemzetközileg ismert és elismert producerekkel és énekesekkel dolgoztak, mint David Guetta, Nicky Romero, Bob Sinclair vagy Sam Martin.

Egyértelműnek tűnik hát, miért is akarta őket odaállítani a spanyol gyártó egy-egy autójuk elé, de Rozgonyi Ádám, a SEAT|CUPRA márkaigazgatója azért elmondta, hogy senkinek ne maradjanak kétségei:

„A Cupra tudatosan törekszik arra, hogy szakítson a hagyományossal, hogy újszerű, exkluzív legyen, erős és valódi érzelmeket váltson ki. A StadiumX progresszív zenei lendületével pont olyan inspiráló a színpadon és a rádióban, amilyen úttörő a Cupra a tervezőasztalon és az utakon.”

A StadiumX a Formentor Fever nevű playlisttel állt ki az együttműködés örömére, amit ide kattintva te is meghallgathatsz.

A kooperáció következő lépcsőfokára április 29-én pattanhatsz fel, amikor a StadiumX a Budapest Parkban, a Parov Stelar koncert utáni afterpartyn szórakoztatja majd a népet, amit már a Cupra színeiben fognak letolni.

Ez is érdekelhet:

Hétköznapi csoda, amikor ez a csávó elkezd zongorázni a pláza közepén

Minden magyar bevásárlóközpontba kérünk szépen egy ilyet!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában