Rian Johnson nekünk már jó ideje favorit és mivel a Tőrbe ejtve folytatása egészen egyszerűen mesteri lett, talán most már téged is érdekel, amit a rendező beszél.

Emberünk a The Atlantic munkatársának adott interjút, melynek során mondott valamit a filmje egyik szereplőjét megszemélyesítő Dave Bautistáról, aminek Dwayne Johnson nem különösebben örülhet.

Amikor a riporter Bautistát minden idők legjobb expankrátor színészeként definiálta, Johnson ezt válaszolta a felvetésre:

Százszázalékig egyetértek. (...) Amikor találkozol vele, azonnal észreveszed, mennyire sérülékeny és én ezt nagyon izgalmasnak találtam. Olyasvalaki, akinek a fizikai adottságai megvannak ahhoz, hogy keményen játsszon, de ő mégis érzékenységet visz a szerepbe.

Ezt nemcsak ő vette észre, hiszen Bautista eddigi filmes karrierje során olyan rendezőkkel dolgozhatott együtt, mint James Gunn, Taika Waititi, Zack Snyder, Sam Mendes vagy Denis Villeneuve.

Egyébként maga Bautista is kifejtette egy korábbi interjúban, hogy számára a színészet nemcsak egy újabb hobbi, hanem élethivatásként tekint rá, így ez a dicséret különösen jól eshetett neki. Johnson kijelentésével a színészt olyan próbálkozók fölé pozicionálta, mint Hulk Hogan, John Cena, vagy a már említett Dwayne Johnson.

Ez is érdekelhet:

A Netflix idén is az ünnepekre tartogatta az év egyik legjobb filmjét

Ami tavaly a Ne nézz fel! volt, az idén a Tőrbe ejtve folytatása, ami még a remek előzménynél is agyafúrtabb, látványosabb és izgalmasabb. Nem érdemes kihagyni.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés