A We Got This Covered általában nagyon jól értesült riportere robbantotta a meg nem erősített hírt, mely szerint a sztár jelenleg éppen arról győzködi a Disney-t, hogy a Deadpool előkészületben lévő harmadik részében a szuper(anti)hős nyomjon egy coming outot.

Ez némileg ugyan szembemegy az első két részben felépített nemi identitással, hiszen eddig Wade Wilson egy nőbe volt hőszerelmes, de azért olykor-olykor még így is csinált fura dolgokat, kezdve az unikornisos karórával a magassarkúban előadott sztripklubos vérengzésig.

Reynolds már korábban is úgy nyilatkozott, hogy szerinte a Marvel filmjeinek tükrözniük kellene azokat a folyamatokat, melyek jelenleg játszódnak le a világban, amivel nyilván arra célzott, hogy a szereplőknek reprezentálniuk kellene azt a sokszínűséget, melynek fontosságától egyre hangosabb a közbeszéd.

Még az is lehet, hogy a színész állítólagos kérésére a Disney rábólint, hiszen a Deadpool 3 lesz a Marvel filmes univerzumának egyetlen 18 pluszos darabja, vagyis várhatóan sem a szexualitás, sem az erőszak nem lesz benne tabutéma. A képregényekben egyébként Deadpool pánszexuális, vagyis a belengetett reform még így sem teljesen hű az eredeti karakterhez.

Ez is érdekelhet:

Végre megjöttek az Eternals első képsorai

Még nem sok, de több, mint a semmi.

Paul Rudd végre öregnek néz ki!

Ez azért nagy szám, mert a népszerű színész negyvenévesen megállította az öregedést.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Elképesztő kedvcsináló érkezett a Stranger Things világában játszódó színdarabhoz

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés