A floridai Walt Disney World Resort új épületszárnya a Star Wars Galactic Starcruiser, ami nem egyszerű szálloda, hanem gyakorlatilag egy három napon és két éjszakán át tartó vidámparki látványosság.

Mivel vészesen közeledik a jövőre tervezett megnyitó, ezért a Disney most egy trailert tett közzé arról, hogyan is fog kinézni valójában ez az egész, hovatovább, azt is elárulták, mennyit kell majd kiperkálnia azoknak, akik összekötnék a galaxis megmentését egy kis szállodai lazítással.

Nos, nem lesz olcsó. Az ár attól függ, hány fős kabint kérnek a látogatók. A két főre tervezett kabin a teljes két éjszakás trip idejére 4809 dollárt, azaz közel másfélmillió forintot kóstál, ami még akkor is baromi soknak tűnik, ha ez all inclusive ellátást takar. A négy fős szoba már 6000 dollárba, azaz 1,8 millió forintba kerül, vagyis a Galactic Starcruiser nem a kispénzű családok szórakozása lesz.

Akik azonban készek kicsengetni ezt az összeget a kalandért, azok minden bizonnyal egy életre szóló élménnyel lesznek gazdagabbak.

Az egész hotel úgy lett megépítve, hogy a vendégek az érkezéstől a távozásig egy csillagközi szállodahajón érezzék magukat, ráadásul egy összefüggő történet részesei lehetnek, melynek során megtámadják őket a Birodalom katonái, meglátogatnak néhány egzotikus lokációt, majd végül megmenthetik az egész galaxist.

Íme a Disney által közzétett kedvcsináló:

Az alkotók feltehetőleg nem spóroltak semmin, és ha már így csinálták, végső soron ezt a vendégeiktől is elvárhatják.

Ez is érdekelhet:

Hihetetlen videón a Disney működő fénykardja

A Disney technológiai részlege olyat mutat, hogy nem hiszed el.

És ezt olvastad már?
Amikor megérint a prémium autózás érzése – A Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában
További cikkeink a témában