Míg Az Igazság Ligája Snyder-vágása összejött, a 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag Ayer-vágása kútba esni látszik, de azt azért ki lehet jelenteni, hogy manapság hatalmas divatja van annak, hogy a közönség megpróbálja kikényszeríteni egy-egy mozi alkotói változatát.

Mi ennek általában nem vagyunk nagy rajongói, de most egy olyan alkotással kapcsolatban merült fel az ötlet, hogy nem is nagyon tudunk mást mondani, mint azt, hogy hajrá.

Denis Villeneuve érkező Dűne-mozijának egyik sztárja, Jason Momoa interjút adott a The New York Times-nak, melyben előkerült a várva-várt mozi is, Momoa pedig ezt találta mondani:

Csinálni kellene egy 4-6 órás változatot az első feléből!

Merész kijelentés, de Momoa szerint olyan temérdek mennyiségű anyagot forgattak le, amiből simán kijönne a mozikba kerülő változat két és fél órás játékidejének többszöröse, amit akár egy sorozat formájában is meg lehetne nézni.

Teljes egészében látni akarom, amit Denis megálmodott. Nem akarom, hogy megkurtítsák.

Persze addig nem lehet teljes mellszélességgel kiállni az ötlet mellett, amíg nem láttuk a filmet, de a rendező személye és az alapján, amit eddig láttunk, hatalmas csalódás lenne, ha az október 14-én esedékes premier után nem ugyanígy gondolkodnánk.

(via)

És ezt olvastad már?
A Top Gun: Maverick csatlakozott a milliárdosok klubjához
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő