A 2K kosárlabdajátékai eddig is csodaszépek voltak, de az NBA 2K18 lesz a legszebb. El is várjuk tőle. Itt egy friss gameplay trailer, és jött pár infó is.

Nem csoda, hogy még élethűbb lett az NBA 2K18, hiszen a fejlesztők új fotózási technikákat használtak, amivel képesek voltak elkülöníteni a színeket, hogy még pontosabban visszaadják a játékosok bőrszínét, melyek realisztikusan reagálnak a fényre. A csapat ráaádsul meglátogatta az NBA New York-i irodáját is, hogy lézeresen beolvassanak minden Nike mezt és több mint 200 pár cipőt, hogy minden részletet rögzítsenek egészen a varrásokig.

A 2K továbbá bejelentette, hogy a rajongók már 2017. szeptember 8-tól belekóstolhatnak majd az NBA 2K18 izgalmaiba a „The Prelude” idei változatával, ami egy ingyenesen letölthető élmény, melyben a játékosok elkezdhetik MyCARREER kalandjaikat PlayStation 4-en és Xbox One-on. A rajongók így már az NBA 2K18 megjelenése előtt belekezdhetnek a játékba és a teljesen verzió megjelenésekor onnan folytathatják majd, ahol abbahagyták. A friss látnivaló csakis azt támasztja alá, hogy nagyon fogunk rajongani az idei epizódért is. Az állakat majd tessék felkaparni a földről.

És ezt olvastad már?
A finn miniszterelnöknő úgy vereti a bulit egy kiszivárgott videón, hogy arra még a Szigeten is megfordultunk volna