Dwayne Johnsont a Variety riportere kapta el néhány szóra az Oscar-gála előtt és amikor szóba került, hogy a Warner a jövőben sem őt, sem Henry Cavillt nem kívánja szuperhősként foglalkoztatni, a sztár mondott valamit, amivel nem biztos, hogy mindenki egyet tud érteni.

Mint tudvalevő, a Warner nyomott egy resetet a DC filmes univerzumán belül, amikor megváltak a szuperhősös mondakör addigi igazgatásával megbízott Walter Hamadától, és a helyére felvették James Gunnt és Peter Safrant.

A Marveltől ellopott klasszis teheti rendbe a DC filmes univerzumát

James Gunn végleg hátrahagyja a galaxis őrzőit és ezután Superman útját fogja egyengetni.

A páros azóta egyértelművé tette, hogy sem a Black Adam forgatása során a főszereplői minőségén alaposan túlterjeszkedő Dwayne Johnsonra, sem a Supermant megformáló Henry Cavillre nem tartanak igényt, amit most a Szikla ekképpen kommentált:

Ez majdnem olyan, mintha lenne egy profi futballcsapat, melynek a hátvédje és a vezető edzője bajnokságokat nyer, aztán jön egy új tulajdonos, aki azt mondja: „Ez nem az én hátvédem és nem az én vezető edzőm. Újakat akarok felvenni.”

A Black Adammel kapcsolatban elmondta, hogy a nézői vélemények alapján a film 90 százalék fölött teljesített és bár volt pár rossz kritika, de ez egy ilyen szakma.

Nos, az lehet, hogy a Szikla rajongói oda és vissza voltak a filmtől, de ha csak a tényekre szorítkozunk, az alkotás leszerepelt a mozipénztáraknál, ami valószínűleg az utolsó utáni csepp volt a Warner főnökeinek a szemében. Nyilvánvalóvá vált, hogy az ehhez hasonló, egy kaptafára épülő unalmas látványfilmekből már nagyon elege van a közönségnek.

A Black Adam buktája jelzi, hogy az embereknek kezd elegük lenni a szuperhősökből

Már nem nézünk meg bármit, csak mert szuperemberek verik benne egymást bucira.

Johnson mondjuk nem panaszkodhat, hiszen a szerepért zsebre tett 22,5 millió dollárral neki anyagilag bőven megérte a dolog, de azért a film bukását kicsit erős volt a fenti bajnokos hasonlattal relativizálni.

Ez is érdekelhet:

Túlzás nélkül varázslatos az élőszereplős A kis hableány első teljes előzetese

Beköszön Triton király, Ficánka és Sebastian. Az utóbbi nagyon nem úgy néz ki, ahogy vártad.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában