Előre bocsájtjuk, hogy ennek a cikknek semmi aktualitása, és ha képben vagy Eddie Murphy munkásságával, számodra hírértéke sem lesz. Azokat viszont, akik nem Murphy Wikipédia oldalával kelnek és fekszenek, érheti némi meglepetés, amikor azt mondjuk: a színész annak idején letett az asztalra egy olyan diszkóslágert, amit már tuti hallottál, csak nem tudtad, ki énekli.

A Party All the Time című himnuszról van szó, melyben Eddie arról dalol/panaszkodik/örömködik, hogy a csaja mindig bulizni akar, és csak bulizni akar... mindig.

Nem ítélkezünk, csak megjegyezzük, hogy ez azért rohadt fárasztó lehet, a dal viszont a maga együgyűségében frenetikus, ellenállhatatlanul vidám, és ha alant a lejátszásra kattintasz, a dallamtapadás is garantált.

Az ondolált hajú szőke úriember Rick James, zenei producer, Murphy haverja és a dal vokalistája. A Party All the Time a színész 1985-ben megjelent How Could It Be című bemutatkozó albumának legnagyobb slágere volt. Ebben az évben, szeptember 23-án jött ki kislemezként, melyet követően három hétig ücsörgött az amerikai Billboard Hot 100 második helyén.

Egy másik listát is meg kell említenünk, a nagynevű Blender magazin ugyanis bepakolta az alkotást Minden idők ötven legrosszabb dala című toplistájára, amire mi csak annyit mondanánk, hogy

a Blender tehet egy szívességet.

Murphy egyébként később elmondta, hogy csak azért fogott bele az énekesi karrierjébe, mert fogadott százezer dollárban Richard Pryorral, aki kijelentette, hogy a komikusnak zéró zenei vénája van.

Nos, nem elég, hogy Murphy munkássága alatt három stúdióalbumot adott ki, énekelt együtt Michael Jacksonnal – oké, a Whatzupwitu című dalt talán jobb azonnal elfelejteni –, de ő maga lett a Szexi csokoládé nevű banda frontembere (gy.k. az Amerikába jöttem kamubandája), szóval szegény Pryor ezt tutira bebukta.

Mi viszont tök jól jártunk ezzel a fogadással, hiszen a komikus nullahuszonnégyben partizó csaja azóta is hozza, amit kell. Te például egészen biztosan nem fogod tudni kiűzni a refrént a fejedből néhány napig.

Szívesen!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Gyűjtők kincse lesz a Legóból épült Szauron sötét tornya

A gyönyörű Trokán Nóra elragadóan kezelte félrecsúszó ruháját Cannes-ban

További cikkeink a témában