Egy ember is bekerült a Sports Illustrated fürdőruhamodell-versenyének döntősei közé

A Sports Illustrated minden évben megrendezett fürdőruhamodell-versenye mindig remek lehetőség volt azok számára, akik kapcsolatok, képzettség vagy egyéb lehetőség hiányában is fel szerették volna hívni magukra a figyelmet egy sikeres modellkarrier első lépéseként.

Mivel a versenyre főszabály szerint bikinis képeket várnak a szervezők, ezért a jelentkezés eddig a nők kiváltsága volt, de ez a jelek szerint idén végérvényesen megváltozik. Ezt pedig a 21 éves Lewis Freese-nek lehet megköszönni, aki egy tavalyi képével bejutott a legjobb 15 modell közé.

Erről a fotóról van szó:

A hülye címet most kénytelenek vagyunk megmagyarázni: Lewis nemi identitását tekintve nembináris, azaz nem tartja magát sem nőnek, sem férfinak. Épp ezért problémás kicsit, hogy a sajtóban több helyütt is a Sports Illustrated első férfimanökenjeként hivatkoznak rá.

Mi nem akartunk ebbe a hibába esni, ezért a fura cím, ami hülyén néz ki, de legalább tökéletesen polkorrekt.

Lewis a People magazinnak adott interjút, melyben elolvashatod, mennyire örül annak, hogy a szexi bikinis képekkel nyomuló magazin végre kiszélesíti a látókörét és hogy ennek ő is a részese lehet.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.