A kommunikációs- és reklámszakma ismert arcai állnak össze egy koncertre december elsején a Reklámzajon.

Negyedik alkalommal szervezik meg a Reklámzajt, ahol egy All Stars formáció lép színpadra. A koncert különlegessége, hogy mind a zenekar, mind az énekesek a kommunikációs szakmában dolgoznak, és soha nem zenéltek még együtt ilyen formában. Tizennyolc zenész és énekes lép színpadra az este folyamán, közel húsz számot előadva. Hallható lesz többek között Chris Mattheisen, a Telekom vezérigazgatója, Erős Attila, Bognár Vera, és Herrer Sára, a Mary Popkids énekesnője is.

Az este talán legkülönlegesebb produkciójának ígérkezik Chris Mattheisen, a Telekom vezérigazgatójának fellépése, aki 15 éves korában kezdett el gitározni, de 30 éves koráig nem énekelt.

Eljön az Álomhajó is – Erős Attila, a Fastbrige ügyvezetője a Carpe Diem alapító tagjaként és az Erős vs. Spigiboy DJ-duó tagjaként hozza el a közönségnek a ’90-es évek egyik legnépszerűbb hazai dalát, speciálisan az eseményre készített feldolgozásban. Néhány szám erejéig csatlakozik a zenekarhoz Mondovics Péter, a MasterCard marketingigazgatója, illetve a The Big Bunny Hall Swinger Club fúvósai.

Herrer Sára, a Mary Popkids és a Kesh énekesnője, illetve az idei Comet-dal egyik előadója is színpadra lép a Reklámzajon, valamint az All Stars csapatát erősíti Bognár Vera, a Havas Media stratégiai igazgatója.

A zenekar is olyan zenészekből áll, akik a kommunikációs szakmában dolgoznak; többek között Molnár Dániel (Progressive), Zsombó Dániel (OTP), Papp Zoltán (Havas Media), Putz Gábor (Mito) és Lahucsky Krisztina (DONE).

A Reklámzaj december 1-jén lesz a Gödör Klubban. A koncertek után dj-kkel folytatódik a buli, Akos V és dj N1CE zenél. További részletek, belépőjegyekkel kapcsolatos információk az esemény Facebook-oldalán.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

David Beckham közzétett egy videót, amin egy házibulin az újra összeállt Spice Girls mulatozik

További cikkeink a témában