Wan már alaposan ráunhatott a késsel szaladgáló őrültekre meg a gonosz szellemekre, mert legújabb horrorjának gonosza nem más, mint egy elátkozott úszómedence. Kíváncsiak vagyunk, hogyan fogja izgalmassá tenni ezt az igen korlátoltnak tűnő alapötletet.

Hiszen egy úszómedence csak akkor jelenthet veszélyt, ha belemennek, azt pedig viszonylag nehéz lesz majd megmagyarázni, hogy az első haláleset vagy pancsoláshoz köthető eltűnés után miért akarna majd bárki megint megmártózni a rossz emlékű medencében.

Ilyetén módon az első trailer is idétlen cseppet. Egy pár bújócskát játszik a vízben, a srác nagy viccesen lelép, a lány pedig még akkor is őt szólongatja csukott szemmel, amikor már egyáltalán nem szórakoztató a szituáció. Régen csesztük fel magunkat filmajánlón, de most legszívesebben ordítottunk volna a lánnyal, hogy „hát simán csak nyisd ki a szemed, ha be vagy szarva, te szerencsétlen!”.

James Wanhoz a Fűrész, a Démonok között és az Insidious sorozatok miatt azért valamennyire lehet bízni, szóval ebből akár még egy szórakoztató mozi is lehet. Január 4-én, amikor a filmet nálunk is bemutatják, ez biztosan kiderül.

Ez is érdekelhet:

Nem tudunk nem mulatni Jason Statham legújabb akcióhülyeségének sztoriján

Most a méhész rúgja szét mindenkinek a seggét. LOL.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A magyar katonai akciósorozat nagy előzetesében nagyon megy a durrogtatás

Történelmi számsort húztak ki az ötös lottónál

További cikkeink a témában