A rendőrség felgöngyölítette az utóbbi napok legtöbbeket foglalkoztató bűncselekményét. A Kiss József utcában léccel fenyegetőző blahai láma lelécelt volna, de végül elkapták.

Ezt az örvendetes hírt a rend éber őrei a police.hu-n tették közzé, vagyis a léces embertől azóta is rettegő Blaha-környéki lakosok végre kifújhatják magukat.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság hivatalból indította meg a nyomozást, miután az interneten szélvész gyorsasággal elterjedt a több méteres léccel idegesen szaladgáló és közben káromkodó elkövetőről készült felvétel.

Akadhatott a kapson egy olyan járőr, aki a videó megtekintése során a homlokára csapott, hogy „hiszen ez a Dénes!”, emberünket ugyanis négy nappal a léces garázdaság után már elő is állították.

A 36 éves M. Dénesnek valószínűleg egy kicsit sokba fog kerülni az emberkedés, ugyanis felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, amit a videó miatt kár is lenne tagadnia. A lécről nem szól a fáma, attól a gyanúsított, mint terhelő bizonyítéktól, feltehetőleg már korábban megszabadulhatott.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Quentin Tarantino szerint ez az alkotás minden idők legjobb mozifilmje