Kis kerülővel ért le a Balatonra az Ezüstpart expressz.

Vannak nehezen hihető, vannak a lehetetlen dolgok, meg van az, hogy egy kötöttpályás jármű eltéved. A MÁV képes volt az utóbbira, ami önmagában is egy csoda, bár a Magyar Államvasutak enélkül is az.

Kedd délelőtt történt az eset, miszerint a Miskolcról Fonyódra tartó 15607-es vonat Érd-elágazásnál rossz irányba fordult és eltévedt.

A vonatnak Tárnok felé kellett volna haladnia, azonban nem tette ki az indexet, hanem inkább maradt a 40a vonalon, majd Érd állomáson is áthaladva Százhalombattán állították meg, írja az iho.hu.

A MÁV-nak rögtönöznie kellett, összedugták a fejüket és úgy döntöttek, hogy a fonyódi vonat kerülővel menjen tovább: Pusztaszabolcson és Börgöndön át jutott el Székesfehérvárra, ahonnan már újra a 30-as vonalon folytathatta útját. De! Mivel a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár vonalszakasz nincs villamosítva, a járat szergejes előfogatot kapott Százhalombattán: Dunai Finomító tartalékát, a 316-os Szergejt küldték a feladatra.

Az iho nem hivatalos információi szerint a zavart az okozhatta, hogy a késett fürdősvonat – az elsődleges tervekkel ellentétben – mégis a Százhalombatta felé tartó személyvonat előtt közlekedett, az irányítás azonban nem változtatott a vágányutakon.

A miskolci fürdős végül 2 óra 10 perces késéssel meg is érkezett.

És ezt olvastad már?
Hugh Jackman már a Deadpool 3-ra gyúr, amit fotókkal is bizonyított