A Moulin Rouge! után nagy merészség lenne azt állítani, hogy Baz Luhrmann nem ért a zenéhez vagy a látványhoz, így reményeink szerint az Elvis Presley-ről szóló zenés életrajzi filmet is sikerült neki rendesen odatenni.

Ebben a reményünkben feltehetőleg több millió ember osztozik, hiszen a Király a mai napig töretlen kultusznak örvend, nem csak a tengerentúlon. A róla szóló moziban a címszerepben Austin Butler játszik, kétes megítélésű menedzserét pedig Tom Hanks alakítja. A film trailerei rendesen felcsigáztak minket, egyedül a Hanks arcára pakolt maszk miatt van némi balsejtelmünk, de ennél nagyobb baj ne legyen az alkotással!

Nem kell ahhoz Elvis-szakértőnek lenned, hogy tudd a választ a következő kérdésre, már csak azért sem, mert még válaszlehetőségekkel is segítsünk. Szóval...

Melyik sport mozdulatait használta nagy előszeretettel a világhírű énekes, hogy feldobja a színpadi fellépéseit?

  • ökölvívás
  • karate
  • szertorna

A válaszokat vasárnap, azaz június 19-én este nyolcig várjuk a [email protected] email-címre. A tárgymezőbe írjátok be, hogy Elvis játék! A helyes választ beküldök között páros jegyeket sorsolunk ki a film június 22-én esedékes premier előtti vetítésére.

Ez is érdekelhet:

A hírek szerint a Joker második része musical lesz, és Lady Gaga játssza benne Harley Quinnt

Egészen bizarr hírek érkeztek 2019 legjobb filmjének folytatásáról.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában