Lisa Marie Presley lánya gyönyörű. Fel lehet benne fedezni a legendás nagyfater vonásait, de nem fogsz erre gondolni, amikor megnézed őt lengén öltözve, vagy teljesen meztelenül.

Riley Keough, Elvis és Priscilla Presley unokája most 29 éves, és elég szép jövő előtt áll. Mondjuk ha nem lenne tehetséges színésznő, akkor is megélne Elvis örökségéből, de nem teszi, és jól is teszi, mivel saját erőből is remekül érvényesül. Riley Golden Globe-jelölést is kapott legjobb színésznő kategóriában a The Girlfriend Experience című sorozatáért, amelyben luxusprostit alakított.

Korábban sem éppen rossz projektekbe szállt be, szerepelt a The Runaways-moziban, látható volt a Magic Mike-ban, a Mad Max: A harag útjában, az American Honey-ban és a remek Logan Luckyban is. Mutatunk néhány erősebb fotót Rileyról, majd megnézheted a The Girlfriend Experience nem sok ruhát tartalmazó jeleneteit is. Hallgasd közben a Love Me Tendert. És nézd meg a héten A ház, amelyet Jack épített-et Lars Von Triertől, ha van gyomrod hozzá.

És ezt olvastad már?
Íme a tíz kedvenc kivégzés előtti filmes egysorosunk