Erika Eleniak sajnos csak másodhegedűs lehetett Pamela Anderson mellett a Baywatch-ban, és igazából színésznőként sem volt Oscar-esélyes soha, de egy ikonikus jelenet miatt a mi szívünknek még így is nagyon kedves. Ugye neked is beleégett az agyadba a jelenet, amikor alig valamiben kiugrott a tortából az Úszó erőd című Steven Seagal-klasszikusban?

A hölgy idén szeptemberben ünnepli az 54. születésnapját. Nagyon friss fotót nem tudunk mutatni róla, de ezen a 2019 szeptemberében készült képen a Baywatch harmincadik születésnapját ünneplő rendezvényen pózolt:

Egykori kedvencünk tehát legnagyobb örömünkre él és virul, bár a 2010-es évek végétől már nem vállalt színésznőként szerepeket. Inkább dokumentumfilmekben jelent meg archív felvételek formájában, az IMDb szerint azonban jelenleg két olyan alkotás is előkészületi fázisban van, amiben ismét kamera elé áll majd.

No de tegyük a szívünkre a kezünket, és lássuk be, hogy Eleniak kisasszonyt soha nem a színészi eszköztára miatt kedveltük, hanem azért, mert kiválóan állt neki a piros úszódressz, és ellenállhatatlanul tudta lebiggyeszteni az alsó ajkát.

A meztelen fotóiért nem kell nagyon áttúrni a netet, hiszen Erika többször is pózolt a Playboy-nak, az akkor készült képeket pedig mindenki rongyosra nézegette, aki a kilencvenes években élte a kamaszéveit. Íme néhány fotó, csak emlékeztetőül:

Erikát a fenti rezümével a filmesek egyszerű biodíszletként alkalmazták akkoriban. A címben is emlegetett 1992-es klasszikuson kívül a Díszkíséret című '94-es moziban is levetkőztette a rendező, ő pedig tisztességgel teljesítette, amit a forgatókönyv diktált.

Mégis, számunkra valamiért az egyarcú Steven Seagallal közös filmjében maradt meg a leginkább, melyben egy tortából kiugorva okozott minden hímnemű nézőnek hirtelen alhasi vérbőséget. Mutatjuk is a jelenetet, ami miatt ezerszer is rányomtunk a videomagnó rewind gombjára:

Erika filmográfiája egyébként ötvenöt alkotást számlál, ez a komoly szám pedig úgy jött ki, hogy a hölgy a kétezres években egy rakás tévéfilmben, sorozatban és kisebb mozis mellékszerepben is felbukkant. Ha nem is jött neki össze a nagy áttörés, a mi szívünkben örökké bérelt helye lesz.

Ez is érdekelhet:

Könnyen találhatsz pornográf tartalmat a 77 évesen is gyönyörű Helen Mirren múltjában

Vigyázat, explicit tartalom! Helen Mirrent te már ősz hajú dívaként ismerted meg, de a hölgy egyáltalán nem az a szégyenlős fajta.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában