Hallottad a sztorit a holland house atyaistenről és a hamis gulyáslevesről? Ha olvasol Playert, akkor igen, ha kimaradt, akkor már mindegy, mert időközben Fedde Le Grandot idehívta a Heineken és evett rendes levest. Aztán meg odapakolt egy epik bulit az Akváriumban.

Június közepén egy Fedde Le Grand nevű elég menő DJ óvatlanul nem a megfelelő helyen ismerkedett meg a magyar konyha leghíresebb képviselőjével, a gulyáslevessel, és negatív tapasztalatát rögtön posztolta is az Instagramon. Ahogy kell, persze. Magyar követői aztán kétségbeesetten próbálták menteni a szitut, de egy szar, elfőzött gulyás lehangoló ízét nem könnyű az Instán feledtetni. Így aztán a Heineken nekidurálta magát és idecibálta a DJ-t: összeállított egy ötcsillagos napot neki, hogy bizonyítsa, Budapest igenis az egyik legkúlabb hely, a gulyás meg jó.

Jelentjük, a terv minden szempontból sikerült.

Fedde az Instagram-játék nyertesével kitunkolt egy jóféle gulyást, majd lement az Akváriumba és rendbe tette a saját hírnevét is. Vagyis pontosabban inkább kiengesztelte csalódott magyar rajongóit, valamint bizonyított azoknak, akik eddig mérsékelten ismerték a munkásságát (vagyis a szerzőnek és a baráti kísérőinek).

A VIP-galérián hűtött sörrel a kézben, feltett lábbal vártuk, hogy a sztárfellépő durrantsa végre be a bulit, bár némiképp laikusként nem volt könnyű eldönteni, hogy akkor most a hangulatkeltő DJ-k közül épp ki is játszik. Csak az tűnt fel, hogy az 1700 jelzett résztvevő 90%-a nem érkezett még meg. Ám úgy egy magasságában minden világossá vált, ők bizony tudták, mikor jön a sztár. Megtelt a terem (sok-sok fehér pólóssal/ingessel), és az addig közepes erős szettet felváltotta egy méregerős. Fedde Le Grand akkora partit kanyarított teltház előtt, hogy még mi is szeleteltünk fent a konszolidáltnak vélt szektorban. Meg mindenki más is.

Szóval Fedde megszerette Pestet, Pest megszerette Fedde-et. Win-win.

Itt az amszterdami fellépése, majdnem ugyanez volt nálunk is, kábé ekkora sikerrel:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában