Valahol számítani lehetett rá, hogy történni fog valami ilyesmi. A pinaillatú gyertya veszélyes üzem.

Amikor Gwyneth Paltrow piacra dobta a gyertyát, aminek olyan szaga illata van, mint a sztár vaginájának, az egész történetbe kódolva volt a tragédia.

Ami most be is következett, miután az 50 éves Jody Thompson egy online nyereményjátékon megnyerte a terméket. Nem akart ő mást, csak egy meghitt estét eltölteni Paltrow ágyékának társaságában, de amikor meggyújtotta a gyertyát londoni lakásának nappalijában, az sisteregve lángba borult.

Végül Jody a szintén otthon tartózkodó párja, meg egy vastag rongy segítségével hajította ki a lángoló illatosítót a lakásból, így nem történt tragédia

A gyertyát forgalmazó Goop szóvivője elmondta, hogy már egyeztetnek a pórul járt nővel, hogy megállapítsák, mi lehetett a baj forrása. Az illető a nyilatkozatában egy kicsit oda is legyintett Jodynak, ugyanis állítása szerint azt akarják megvizsgálni, hogy a nő betartotta-e a gyertya mellé járó cédulán olvasható tűzvédelmi előírásokat, mint például a kanóc visszavágása.

Minket mondjuk ezzel nemigen tudna megetetni, hiszen szerintünk egy otthoni használatra szánt illatgyertyának akkor sem szabadna lángra kapni, ha az ember körbe-körbe rohangál vele a lakásban órákon keresztül. A szóvivő ezen felül annyira nagyvonalú volt, hogy elmondta, ha beigazolódik, hogy a balesethez a felhasználónak semmi köze, küldenek neki egy ajándékcsomagot.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Megérkezett a női Hulkról szóló sorozat első kedvcsinálója