Nincsenek egy súlycsoportban. Mondjuk Dwayne Johnsonnal sem voltak, Dieselnek mégis sikerült őt kitúrnia.

Szóval a cím valójában nem helytálló, Hollywood imádott kopasz szekusa igazából abba köt bele, akibe csak akar. Legutóbb a Universal még akkor sem koppintott az orrára, amikor a forgatás körüli káoszt megelégelve maga a rendező is otthagyta az egész hóbelevancot.

A franchise-t lezáró dupla rész első fele már így is tele volt kőkemény arcokkal – legutóbb Jason Momoa csatlakozott a stábhoz –, de most még egy rétegnyi izom rakódott az összegyűjtött muszklikra.

Ő nem más, mint Alan Ritchson, akit láthattunk már itt-ott korábban is, de igazából a Reacher című sorozat címszereplőjeként lett belőle szélesebb körben is jegyzett sztár. A karizmatikus színész ezen a ponton még nyilván nincs abban a pozícióban, hogy bármilyen szinten is hallassa a hangját Diesellel szemben, de alfahím lévén nem csodálkoznánk, ha a családfő őt is le akarná majd dominálni.

Érdekesség, hogy az új emberrel együtt most már két Aquaman is lesz a Halálos iramban forgatásán, hiszen míg Momoa jelenleg alakítja a szuperhőst, addig Ritchson a Smalville című sorozatban bukkant fel a szerepben 2005-ben.

Ez is érdekelhet:

Jönnek még filmek Bruce Willistől. Itt az egyik kedvcsinálója

Így, hogy tudjuk, mi a szitu, nagyon fura érzés nézni ezt a trailert.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés