Így, hogy tudjuk, mi a szitu, nagyon fura érzés nézni a Vendetta című film trailerét.

Willisről ugyanis március végén kiderült, hogy súlyos afáziában szenved, ami nemcsak a szerepválasztásaira, de a színészi teljesítményére is kihatással volt az utóbbi években.

A színész az erről szóló bejelentésében azt is közölte, hogy visszavonul a színészettől, amit már tervezhetett egy ideje a családjával együtt, és igazából ez volt az oka annak is, hogy az elmúlt években minden filmet és reklámot elvállalt, amiért valaki hajlandó volt fizetni neki.

Bruce Willis súlyos beteg, felhagy a színészettel

A sztárnál afáziát diagnosztizáltak, ami kihatással van a beszéd- és nyelvértési képességekre is.

Az egy dolog, hogy Willis visszavonult, de az alaposan megtolt utóbbi időszakban elvégzett munkái miatt még hat filmje van az utómunkálatok fázisában, vagy épp közvetlenül a bemutató előtt. Ilyen a Vendetta című alkotás is, melynek nem rég kijött az első kedvcsinálója. Tényleg nem a cinizmus mondatja velünk, de mi a helyedben nem számítanánk kiemelkedő minőségre.

Az amerikai mozikban május 17-én mutatják be. Az itthoni premier gyakorlatilag esélytelen, de ha téged érdekel Willis összes filmje, ne aggódj, valamelyik streamingplatformon úgyis elérhető lesz ez is előbb-utóbb.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Látványos plakátok érkeztek a The Last of Us szereplőiről