Éppen dübörög a Disney miniexpója, a D23, melynek egyik beszélgetésén Kevin Feige elárulta, hogy három szuperhős is saját sorozatot kap a Disney+-on.

Túl sok részletről nem esett szó, így azt sem tudjuk, hogy kik fogják alakítani az új hősöket, és hogy mikor érkeznek a sorozatok, de azért bőven van okunk izgatottságra.

Ms. Marvel

Ms. Marvel, polgári nevén Kamala Khan, egy pakisztáni származású tini szuperhős, akinek emberfeletti képessége, hogy gumi módjára tudja nyújtani a testét, a nevét pedig a Marvel Kaptány iránti tiszteletből választotta. Feige elmondta, hogy a karakter nemcsak a saját sorozatában, de a Marvel moziverzum egész estés filmjeiben is feltűnik majd. Érdekesség, hogy Ms. Marvel képességei gyakorlatilag megegyeznek Mr. Fantastic, a Fantasztikus Négyes frontemberének képességeivel, aki a Fox felvásárlása miatt szintén egész estés moziban érkezik valamikor.

Moon Knight

Holdlovag érdekes portéka, hiszen a sokszor a Marvel Batmanjeként emlegetett egyiptomi származású szuperhős nem teljesen épelméjű. Személyiségzavarban szenved, ami azt jelenti, hogy több személyiség is jelen van a testében. Így a karakter a Marvel egyik legsötétebb anihőse, aki nem igazán finomkodik az ellenségeivel. Kíváncsiak vagyunk, hogyan fogják ezt beilleszteni a Disney alapvetően családbarát kínálatába.

She-Hulk

She-Hulk, azaz Amazon, vagyis polgári nevén Jennifer Walters, aki Bruce Banner, azaz Hulk unokahúga. A képregényekben úgy szerezte képességeit, hogy egy lövöldözés során szerzett sérülése miatt vérátömlesztést kap Bannertől, a többit pedig valószínűleg magadtól is kitalálod. A főbb különbség közte és Hulk között, hogy az ereje nem éri el Bannerét, cserébe ő az átalakulás után is képes megőrizni emberi tudatát. Bár az utóbbi a Végjáték eseményei után már nem igazán különbözteti meg a zöld embertől.

Szóval nem lesz hiány néznivalóban, és amióta tudjuk, hogyan képzel el a Disney egy saját gyártású sorozatot, attól sem kell félnünk, hogy ezek a szériák minőségben alulmaradnak az egész estés filmekhez képest.

Igen, a The Mandalorian ma debütált trailerére gondolunk:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon