Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Végre azt is megnézhetjük, mit akar mondani Sean Penn Ukrajnáról.

Előfordulhat, hogy a kiemelt címek közül némelyik már régebb óta elérhető valamelyik másik szolgáltatónál, de mivel egy átlagos felhasználó nem rendelkezik az összes előfizetéssel, úgy gondoltuk, egy adott platform premierje igenis fontos információ lehet sokaknak.

Íme tehát a hét – szerintünk – legfontosabb bemutatói:

Focista lélek avagy a hit ereje

HBO Max, premier: február 20.

Ez az argentin film meg sem próbálja tárgyilagosan bemutatni Lionel Messiék menetelését a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon, de ezt igazából nem is várhatjuk el az alkotóktól. Nyilvánvalóan elfogult mozi, de egy focirajongónak igazi csemege.

Napló kisfiamnak

Netflix, premier: február 20.

Úgy tűnik, február harmadik hetében nagyon meg akarnak ríkatni minket. Denzel Washington filmjében Michael B. Jordan naplót ír kisfiának, hogy ha egy bevetés során elesne, így taníthassa meg őt arra, hogyan éljen tisztességes életet.

A hírhedt Youssef Salem

HBO Max, premier: február 22.

Ennek a francia vígjátéknak a címszereplője könyvet ír a családjáról, ami legnagyobb meglepetésére hatalmas siker lesz. Azt hihetnénk, hogy ez hatalmas szerencse, de Youssef ezt egy kicsit másként kénytelen megélni.

Szupererő

HBO Max, premier: február 22.

Végre a saját szemünkkel is láthatjuk Sean Penn dokumentumfilmjét, ami azért kapott annak idején hatalmas sajtóvisszhangot, mert a sztár néhány napig még azután is Kijevben maradt, hogy az oroszok megtámadták az országot. A kritikák szerint a filmben Penn-nek igencsak maga felé hajlik a keze, de jobb, ha mindenki maga dönti el, mit is gondol az alkotásról.

A főkertész

HBO Max, premier: február 23.

Az talán egyértelmű, hogy nem ez Paul Schrader legjobb filmje, de azért egy próbát mindenképpen érdemes tenni a sötét múltú kertész történetével. Hátha beüt.

A hazafi

HBO Max, premier: február 23.

Mel Gibson 2000-ben még ereje teljében hozta le ezt a néhol sziruposan patetikus alkotást a függetlenségi háborút lassan személyes bosszúhadjáratként megélő katonáról. Hibái ellenére is látványos és izgalmas történelmi akciófilm.

Az elnök végveszélyben

HBO Max, premier: február 23.

Bugyuta, de látványos akciófilmekre mindig mutatkozik igény, Az elnök végveszélyben pedig pontosan ezt tudja, ráadásul még némi humor is szorult belé. Az sem elhanyagolható körülmény, hogy a főszerepekben két olyan közkedvelt színész látható, mint Jamie Foxx és Channing Tatum.

Az árnyék nélküli torony

HBO Max, premier: február 13.

Díjnyertes dél-koreai drámát sem gyakran látni, ezért hálásak lehetünk az HBO-nak, amiért bemutatja Lu Zhang filmjét, melyben egy középkorú férfi megkeresi negyven éve eltűnt apját, hogy végre felépíthessen vele valamit, ami akár csak távolról is emlékeztet egy apa-fiú kapcsolatra.

Mea Culpa

Netflix, premier: február 23.

Szeretnénk bízni egy olyan jogi thrillerben, amit Tyler Perry írt és rendezett, amit a Netflix pénzelt és amelynek a főszerepét a Destiny's Child egykori énekesnője, Kelly Rowland játssza... Nos, majd meglátjuk.

CJ7 – A kis zöld látogató

HBO Max, premier: február 25.

Stephen Chow a zseniális A pofonok földje után négy évvel jelentkezett ezzel az ifjúsági sci-fivel, ami sajnos nem érhetett az előző munkája nyomába, de a színész-rendező rajongói minden bizonnyal ezt is tudják értékelni.

Ez is érdekelhet:

Igazunk lett, brutálisat zakózott a Sony legújabb pókemberes gagyija

Sejtettük, hogy csúnya bukta lesz, de azért egy kicsit még minket is meglepett, mekkorát hasalt a Madame Web.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

A Ted Lasso színésznője a kamerák előtt küldött el egy fotóst a fenébe

További cikkeink a témában