Kedden egy Colin Davis McCarthy nevű 38 éves oregoni férfi kisebb fennakadást okozott az ötös autópálya eugene-i szakaszán, amikor elkezdett százdolláros bankókat kihajigálni az autója ablakán.

A pénzesőt látva aztán egyes autósok félreálltak, hogy összeszedjék az áldást, amit természetesen nem nézhettek tétlenül a rend őrei, ezért végül kiszedték a forgalomból a bőkezű emberbarátot. Még az is felmerült, hogy McCarthyt felelősségre vonják közúti veszélyeztetés miatt, de végül azzal bocsájtották az útjára, hogy azonnal fejezze be ezt a tevékenységet.

Az is kiderült, hogy emberünk

az összes megtakarított pénzt magához szólította a családja bankszámlájáról és azért kezdte el szétszórni azt, hogy ezzel áldja meg a közlekedőket,

vagyis erős a gyanúnk, hogy a férfinél bejátszhatott némi elmezavar.

Mivel a számla tulajdonosaként McCarthy volt feltüntetve, ezért az eset miatt nem lehet ellene fellépni, még úgy sem, hogy a családja szó szerint csődbe ment az eset miatt, és arra kérik a pénzt megtaláló autósokat, hogy legyenek kedvesek valamilyen módon visszajuttatni nekik a bezsebelt összegeket.

A sztori egészen addig tűnik viccesnek, míg az ember bele nem gondol a szerencsétlen família helyzetébe. Ennél már csak akkor lenne sötétebb a történet, ha a pénzeső miatt még egy baleset is összejött volna az autópályán.

(forrás: New York Post, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában