Az vesse rá az első követ, aki még nem bérelt ki soha egy opera- és egy színházat a születésnapjára. Egy másik kontinensen. 1400 vendégnek.

A milliárdos Nakadzsima Kaoru a 70. születésnapját szerette volna a lehetőségeihez képest tisztességesen megünnepelni, azonban a Covid miatt három évet csúszott a zsúr. De a 73.-ra azért odarakja magát.

A japán úr határozottan emlékezetes születésnapot szeretett volna, így elrepült Palermóba, és meglátogatta a kedvenc helyét, Európa egyik legnagyobb operaházát, a Teatro Massimót. És ha már ott volt,

ki is bérelte az egész operaházat, mivel 1400 fősre sikerült meghúzni a legközelebbi családtagok és barátok listáját, valahol el kell férniük.
Teatro Massimo

Maga a dínomdánom november 3–5. között zajlott, vagyis nettó három nap volt,

a nagyvonalú milliárdos az 1400 fős vendégsereget luxusszállodákban helyezte el, de nem szobákat vagy lakosztályokat bérelt, hanem kivette az egész szállodát

– az ötcsillagos Villa Igieát és a Grand Hotel et des Palmest, de néhányuknak csak a tengerparti luxushotelekben jutott hely.

A mai fő rendezvénynek a Teatro Massimo ad otthont, Matteo Bocelli, Andrea Bocelli fia ad koncertet, a Palermo Today információ szerint az operaház bérletéért nagyjából 100 ezer eurót fizettek.

De a mulatság már itt lesz, ahhoz kibérelték a 130 éves Politeama Színházat, amelyet kicsit át is kellett alakítani, hogy a vendégek szabadon és nagy helyen tudjanak csörögni – kikapták az üléseket. A készülődések és az elpakolás miatt a Politeamát egy hétre bérelte ki az ünnepelt.

A szépségipari és háztartási cikkeket gyártó Amway-csoport japán részlegének legsikeresebb tagjaként az elmúlt negyven évben nagyjából havi 300 ezer dollárt (100 millió forintot) kereső Nakadzsima Kaoru ma már inkább csak könyveket ír és zenét szerez. Na meg bulizik. Emlékezetesen.

(via DailyMail, Telex)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának, de töltsük ki A tanú-kvízt!

Akkora istentelenül büdös nagy öngólt lőtt a rendőrség a TikTokon, hogy hirtelen azt sem tudjuk, hova nézzünk

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés