Két underground New York-i banda összeállt és szaxofonokkal meg trombitákkal hajlítják meg a teret. Minden EDM mehet a levesbe.

Lehet, hogy ennek az anyagnak kistesónkon, az UrbanPlayeren lenne a helye, de hadd pukkadjanak meg az irigységtől, hogy mi találtuk ezt a gyöngyszemet.

A Moon Hooch egy háromtagú jazz zenészekből álló banda, akik saját zenei stílusukat cave musicnak nevezik. Nagyjából jazzel felspriccelt rave-t és dupstepet játszanak, és főként utcai zenélésből éltek. Két-három éve már klubokban is fellépnek, tavaly nyáron Angliában is turnéztak egyet. Megszállott környezettudatos egészségmániások, húst sem nagyon esznek.

Wenzl McGowen, James Muschler és Michael Wilbur. Ők a Moon Hooch

A fenti őrületes muzsikát a Too Many Zooz-zal közösen követték el, pár órája került ki a netre, és remek bizonyíték, hogy elektronikus zenét tök jól át lehet ültetni rendes hangszerekre, nekem például így sokkal élvezhetőbb.

Egyértelmű, hogy mindig rétegzene marad, soha nem fog Moon Hooch dübörögni a Petőfin (kihívás Hauschel Tomi kollégánknak), eddigi legnagyobb sikerük a Youtube-on egy 300 ezres megtekintés, amit annak köszönhetnek, hogy a zenéjükkel teljesen összezavartak egy pihenő tehéncsordát.

Azért nem teljesen amatőrök, megjelent két albumuk, amiket a zenekar oldaláról le is szedhetsz, ha megtetszett a szaxofonokra hangszerelt rave.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Csúnyán beégette a Samsungot egy indiai multimilliárdos fiának az esküvői buliján készült videó

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának, de töltsük ki A tanú-kvízt!

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés