A Szigeten a világhírű előadók koncertjei, a folyamatos programok és haverok őrült ötletei között alig bírod a tempót? Biztosan te is érezted már azt a mindent legyőző fáradtságot, ami egy átbulizott éjszaka után éri el a fesztiválozókat. Hogyan fogod kibírni az egész hetet a Hajógyári-szigeten? Ha benned is felmerült már ez a kérdés, most érkezik a segítség. Összeszedtük a legjobb felfrissülési lehetőségeket, figyelj, mert lesz közöttük meglepő!

A Sziget a sokszínű programokról, a nyári életérzésről és a barátokkal töltött időről szól. Az egész hetes kavalkád persze fárasztó lehet, ha egyben nyomjátok végig. Még szerencse, hogy a fesztiválon is van lehetőség feltöltődni, sőt, számos pihentető programon részt vehetsz, ha tudod, hol keresd őket. A gyűjtésünkből kedvedre válogathatsz, megtalálod a számításodat, akár sportos alkat, akár wellness-arc vagy, vagy csak lemennél alfába. Elő a térképeket és az appot, jelöljétek be a helyszíneket és reggelente elég lesz ezeket megtalálni, hogy indulhasson a regenerálódás.

Egy a természettel

A legtöbben valamelyik kempingben laknak a fesztivál alatt, így eleve adott a természetközeli élmény. Ehhez hozzájárul a Duna közelsége is, talán már a strandról is hallottál. De tudtad, hogy van külön relaxációs kert, ahol a spirituális feltöltődés és a belső egyensúly megtalálása van a középpontban? Amíg a Chill Gardenben a lelki tápláléké a főszerep, a fesztiválon akkor is megtalálod a számításodat, ha egy jót grilleznél, hogy a kedvenc kajáddal indulhass neki az új napnak. Mindezek mellett nekünk továbbra is az a kedvenc érzésünk, ha megtaláljuk azt a két fát, amik éppen jó távolságra vannak egymástól a függőágyunknak!

 Egy kosaras naplója

Ha a Szigetet úgy fogod fel, mint egy extravagáns nyaralást, teljesen természetes, hogy szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle. Az igazán elhivatott sportolók például a nyaralás alatt sem állnak le, a kedvenc fesztiválodon pedig idén is rengeteg lehetőség lesz mozogni. Van, aki megelégszik az egymástól távol lévő színpadok látogatásával, de ha te nem tartozol közéjük, több sportpálya és rengeteg sportszer áll a rendelkezésedre. Szervezz csapatot a sátorszomszédságból és irány kosarazni! Simán összejöhet egy mini világbajnokság, hiszen a Szigetre a világ minden sarkából érkeznek hozzád hasonló lelkes sportolók.

 Hűsítő italok, napfényes tetőterasz

„A jegestea egyet jelent a nyári felfrissüléssel. Első alkalommal települünk ki a Szigetre és szerettünk volna egy olyan helyszínt megalkotni, ahol a Szitizenek és barátaik valóban kikapcsolódhatnak és kényelemben töltődhetnek két koncert között. Ez lett a Lipton Ice Tea Sunshine Spot – meséli Tuzi Alexandra, a Lipton hazai brand managere. – A felüdülésről nálunk a Lipton jegesteák és külön a fesztiválra készült, ízletes jegestea alapú koktélok gondoskodnak, ezek között mindenki megtalálhatja majd a kedvencét.”

 A Lipton Ice Tea Shunshine Spot izgalmas közösségi programokkal és kényelmes tetőterasszal is várja a kikapcsolódni vágyókat, ahonnan együtt élvezhetik a szomszédos Európa Színpad koncertjeit. Az ínyencek több klasszikus koktél jegesteás változatával is találkozhatnak, mint például a zöld teával készült Green Mojito, vagy az új mangós ízesítésű jegesteára épülő Mango Daiquiri. Ez a helyszín igazi kedvenc lehet idén azok között, akik az új napra nyugodt, kényelmes környezetben, de a koncertektől nem túl távol készülnének fel. A jó hangulathoz minden adott, hiszen a napfény és a jeges italok mellett a közeli színpadon fellépő előadók zenéi is segítik a következő bulira hangolódást.

A cikk létrejöttét támogatta a Lipton. 

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában