Úgy érzed, sosem tiszteltek eléggé igazán, mert nem izzadtál rendesen?

A munkatársaid elfordulnak tőled a folyosón, meló közben összesúgnak a hátad mögött, nem hívnak el az esti sörözésekre?

A korianderes kefirben pácolt, fokhagymás disznófősajtot izzadó amerikai főnököd csak dry boynak becéz, és hiába dolgozod ki a beled, nem akar téged előléptetni már évek óta?

Borvirágos arcú apósod a decemberi napsütésben is aszteroida méretű pisztolytáskákat és tiszteletreméltó seggfoltot virít, a te hónaljadon viszont negyven fokban is csak az odakent csula nyoma látszik?

Eleged van abból, hogy a szagkvóta miatt többet adózol, szíved választottja pedig sóvárogva figyeli a szippantós autót az ablakból?

Mindig is szerettél volna úgy kinézni, mint akit a rendőrök épp most kergettek meg a Blahától az Orczy útig, de eddig mindez csak álomnak tűnt?

Hát, barátom, rád mosolygott a szerencse csillaga, mert mutatjuk a megoldást. Itt van az izzadságfoltokkal megdizájnolt póló!

Az LGN 73 ezerért dobta piacra a cuccost, és ha valami igazán metára vágysz, akkor rámehetsz 120 ezerért a verejtékfoltos pulcsira is.

Mert mi menőbb lehet annál, mint amikor az ember pulcsiján egy borongósabb őszi napon is akkora izzadságfolt honol, mintha már két napja gödröt ásna a sivatag közepén?

Természetesen az izzadságfoltos göncökhöz gyárilag kutyarágta csuka és szemeteszsákra hajazó táska is dukál. Szűk másfél millából össze is állíthatod magadnak a kis szettet, szívből reméljük, mindez egy nap kapszulakollekcióban is megjelenik ♥

Egy nap talán a Balenciaga lesz a modern idők Bastille-ja

A Balenciaga ezúttal egy 700 ezer forintos szemeteszsákkal kedveskedett a világnak.

(Forrás: Telex)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
Hirdetés