Az angol újságíró és showman újabb szériával jelentkezett. A Japánban játszódó Our Man in Japan című sorozat után most Olaszországba látogatott el az Our Man in Italy című show-ban, melynek harmadik epizódjában valami nagyon furcsa dologra lettek figyelmesek a nézők.

Az Amazon Prime Videón látható szórakoztató-ismeretterjesztő sorozat ominózus részében May Pompejiből jelentkezik egy tömegsír mellett állva, amikor valami elsétál a háttérben. A fura jelenség valóban olyan, mintha egy homályos, áttetsző emberalak grasszálna a kamera előtt. A felfedezéssel hamar tele is lettek a különböző videómegosztó oldalak.

Mutatjuk:

@deejaybrooksie Just been watching James May’s new program “Our man in Italy” on Amazon Prime and we spotted this in the background 👻 #jamesmay #ghostsighting #unexplained #walkingdead #Pompeii ♬ original sound - DeejayBrooksie

A dolog még May-hez is eljutott, aki a Twitteren reagált a felfedezésre:

Köszönöm mindenkinek, aki észrevette a szellemet az Olaszországról szóló sorozatom harmadik epizódjában! Akkor és ott ezt senki nem látta, szóval ez vagy tényleg egy igazi szellem, vagy pedig – a valószínűbb, bár unalmasabb verzió szerint – csak egy egy kis digitális zaj a felvételen.

Mi nem döntenénk a kérdésben, inkább megkérdezünk téged:

Szerinted mi látható a fenti felvételen?

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában