A Jégkorszak alkotói, azaz a Blue Sky Studios 2021 áprilisában húzta le a rolót, amikor a 20th Century Foxot felvásárló Disney úgy döntött, hogy nem finanszírozza tovább a gárdát. A stúdió művészei egészen mostanáig készültek erre a megható búcsúra.

A The End című kisfilmet kerek egy évig hegesztették szabadidejükben az alkotók, és csak most lett kész, most tudták feltölteni a YouTube-ra, ám ezt is fű alatt intézték, hiszen a videomegosztó keresőmotorjával nem lehet rábukkanni az alkotásra.

Csak a link birtokában lehet megnézni a szösszenetet, melyben Motkány végre-valahára megkaparintja a makkot, melyért a Jégkorszak-filmek alatt oly ádáz harcot folytatott.

Íme:

A Jégkorszak első része egyébként idén húszéves, ami egészen megdöbbentő számadat. Jelenleg ennél hatásosabban nem tudjuk érzékeltetni, mennyire rohan az idő.

Ez is érdekelhet:

Az Északi új kedvcsinálója után egyszerűen nem lehet már jobban várni ezt a filmet

Robert Eggersnek számunkra már nem kell bizonyítania semmit. A boszorkány és A világítótorony után már akkor is tűkön ülve várnánk a legújabb filmjét, ha animációs mozit forgatott volna Bob és Bobekről.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában