Látod, mire képes egy Super Bowl-reklám?!

Az Uber Eats is benevezett a Super Bowl reklámszünetére, az egész hirdetést pedig arra a mottóra húzták rá, hogy „annak érdekében, hogy emlékezz valamire, el kell felejtened valami mást” (amivel talán arra utalhatnak, hogy az Uber Eats szinte mindent kiszállít, nem csak ételt).

Így lehet, hogy Jennifer Aniston elfelejtette tízévados jóbarátját, – az arcplasztikát szemmel láthatóan egyáltalán nem megvető – David Schwimmert, ahogy az is, hogy David Beckham és Victoria Beckham azon veszekszik egymással, hogy mi volt Victoria csajbandájának a neve („Bazsalikom Bébik? Paprika Csajok?”). És ezért beszél az idei Super Bowl félidei show-jának sztárfellépője, Usher is arról, hogy egyszer szívesen fellépne az NFL-nagydöntőjének nagyszünetében:

Az NFL idei nagydöntőjét, azaz az 58. Super Bowlt magyar idő szerint február 12-én 0:30-kor rendezik, a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers csap össze Las Vegasban.

Ez is érdekelhet:

Tíz híres film, amiben a magyarokat emlegették, de nem volt benne köszönet

Az embernek reflexből felderül az arca, ha egy amerikai filmben elhangzik egy utalás a szülőhazájára, pedig van az az eset, amikor az országimázsnak nem igazán használ az ilyesmi.

Soroljuk a tavalyi év legmoslékabb filmes teljesítményeit

Szuperhősös mozik, Indiana Jones, Micimackó és Russell Crowe. Impozáns társaság.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés