Jennifer Love Hewitt miatt annak idején nagyon sokan raktuk ki a falra a Tudom, mit tettél tavaly nyáron plakátját. Mivel nemrég érkezett a hír, hogy rebootolják a '97-es tinihorrort, melyre ráadásul Jennifert is visszavárják, úgy döntöttünk, egy kicsit felelevenítjük az idén 44 éves bombázóval kapcsolatos emlékeinket.

A texasi Jennifer Love Hewitt nemcsak színésznőként, de énekesnőként is művelte a showbizniszt, bár az előbbivel nagyobb sikereket tudott elérni, többek között egészen káprázatos külső adottságainak köszönhetően. Alig volt tízéves, amikor bekerült a Kids Incorporated című Disney-műsorba, aztán tíz év alatt szupernővé cseperedett.

Itt még a Disney-nek cukiskodott

Az 1997-es horror miatt ismerték meg világszerte a nevét, hamarosan pedig visszatérhet a franchise-hoz, hiszen a Sony rebootolja a szériát és Jennifer mellett Freddie Prinze Jr.-t is felkérték a közreműködésre.

Bár rajongói legnagyobb bánatára a hölgy soha nem vetkőzött le, annak idején többek közt az FHM, a Maxim és a Rolling Stone készített róla néhány látványosabb fotót, melyeket bármikor elő lehet kapni kicsit nosztalgiázni.

Jennifer egyébként 157 centi magas, a melltartómérete pedig 80C, és ha már itt tartunk, van még valaki Hollywood nehézbombázói között, aki pontosan ugyanezekkel a számadatokkal rendelkezik. Őt Salma Hayeknek hívják.

Kedvencünk napjainkra visszafogta nyilvános megjelenéseit, így friss fotókat leginkább az Instagramjáról lehet halászni róla.

Épp ezért mi nem is bíznánk abban, hogy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron rebootjában egy cameónál nagyobb szerepet vállal, de a vele kapcsolatos szép emlékeket úgysem veheti el már tőlünk senki.

(képek forrása: Getty Images, Maxim, FHM, Rolling Stone)

Ez is érdekelhet:

Mutatjuk az idén 55 éves Catherine Bellt, akibe kamaszként mindannyian szerelmesek voltunk

A JAG – Becsületbeli ügyek dögös katonai ügyésznője annak idején sokunknak okozott álmatlan éjszakákat.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában