A Telex egyik olvasója a Károlyi-kertnél kapta lencsevégre Johnny Deppet, aki nem kis csalódást okozott a rajongóinak, amikor legutóbb a magyar fővárosban járt.

A sztár ugyanis július végén a Hollywood Vampires nevű formáció tagjaként lépett volna fel a Sportarénában Alice Cooperrel és Joe Perryvel együtt, ám a koncertet az utolsó utáni percben végül lemondták, így néhány ezer ember a veretés helyett lógó orral volt kénytelen hazabandukolni. Mivel az együttes később sem tudta pótolni a fellépést, a jegyeket visszatérítették, ami biztosan sovány vigasz volt azok számára, akik emiatt vidékről érkeztek a fővárosba.

Most a színész nem zenészi és még csak nem is színészi, hanem rendezői minőségében érkezett újra hazánkba, ugyanis a Modi című filmet dirigálja a kamera mögül. A film Amedeo Modigliani szobrász egyik párizsi kalandjáról szól majd, amikor a művész 1916-ban szétvert egy párizsi éttermet, majd emiatt kénytelen volt bújkálni a rendőrség elől. A címszereplőt az alkotás IMDb-adatlapja szerint Riccardo Scamarcio formálja meg, a filmben pedig szerepel Al Pacino is.

A Telex olvasója elmondta, hogy a múlt századeleji Párizsnak öltöztetett téren olykor a biztonsági személyzet engedi átvonulni a bámészkodókat, így sikerült a képet is elkészítenie.

(Főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés