A népszerűség nem csak fényűzés, szeretet, szex és boldogság. A minap pont Justin Bieberrel történt valami, amiért nem nagyon kell őt irigyelni.

Emberünk az autóból kiszállva intézett néhány szót a New York-i háza előtt várakozó rajongókhoz, teljesen jogosan megkifogásolva, hogy még az otthona előtt sem tudják őt békén hagyni.

Azt sem lehet rá mondani, hogy udvariatlan lett volna, egészen egyszerűen csak elmondta, hogy ez itt az otthona.

Érted, amit mondok, ugye? Én itt élek. Nem igazán örülök neki, hogy itt vagytok. Tudod, van az a hely, ahová a nap végén megérkezel és csak pihenni szeretnél. Ez itt nekem az a hely. Szóval tényleg értékelném, ha elmennétek.

A legszebb pedig az az egészben, hogy bár a címzett végig bólogatással jelezte, hogy érti, miről van szó, a kérés végeztével csak ennyit tudott reagálni:

Megölelhetlek?

Szóval az élet még Bieber esetében sem fenékig tejfel.


Hogy ne zárjuk keserű szájízzel a cikket, mutatunk valami mást is, mielőtt elkezdene vérezni a szíved szegény Bieber sanyarú sorsa miatt:

Igaz, Justin Bieber azóta már megnősült, vagyis elméletileg már leszokott a csajozásról, de azért jegyezzük meg, hogy a jelek szerint emberünk a dicső időkben csak akkor kérte a tisztes távolságot a rajongóitól, ha azok pattanásos kamaszlányok voltak.

A többiekbe rövid úton bekerült az X-faktor, privát szféra ide vagy oda...

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Sokkolni fog, mennyire megöregedtél, ha meglátod, hogy néz ki most a Teletabik napocskájában mosolygó csecsemő