Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Laura Carter 30 éves brit valóságshow-celeb és modell, elmesélte a The Sun újságírójának, mi történt vele a napokban egy londoni bulin. Nagyon fogod utálni ezt a Justin Bieber nevű kis vakarcsot.

Először mutatunk néhány képet erről a csajról, csak hogy érezd a sztori komolyságát.

Szerintünk megegyezhetünk abban, hogy Laura nem egy kispályás jónő, hanem egy igazi nehézbombázó. A britek egyébként nagyon szeretik a hölgyet, aki – nem csoda – állandó résztvevő a szigetország férfimagazinjainak legjobb csajos listáin. Épp ezért sokkolta az angol hímeket, amit hősnőnk nemrégiben mesélt a The Sun riporterének.

Úgy kezdődött az egész, hogy Carter kisasszony éppen a popóját rázta a Tape nevű londoni dizsiben, amikor odament hozzá Justin Bieber egyik samesza és a fülébe suttogta, hogy a sztár szívesen látná őt a Rosewoood Hotelban egy kis privát partin. (Nyugodtan el lehet kezdeni a kiakadást; igen, Biebernek külön embere van arra, hogy csajokat szedjen össze neki a házibulijába.) Sajnos úgy történt, hogy Laura elfogadta a meghívást. "Elmentünk a hotelbe, ahol a belépés előtt megkértek arra, hogy hagyjam a recepción a mobiltelefonomat. A lakosztályban négy fiú volt és nagyjából tíz lány, mindegyik első osztályú. Justin éppen táncmozdulatokat mutatott nekik."

"Szekszitájm!"

Egy kis bátorító pezsgőzés után Bieber ragaszkodott hozzá, hogy kezdjék el játszani a felelsz vagy mersz című játékot, aztán úgy alakította a szabályokat, hogy el tudjon vonulni az egyik szépséggel a hálószobába. Húsz perc múlva aztán egy szál boxeralsóban jött ki, de csak azért, hogy behívja Laurát harmadiknak. "Szürreális volt, de mégis csodás. A villany le volt kapcsolva és mi csókolózni kezdtünk a falnak dőlve. Csak aztán vettem észre, hogy bent van még a másik lány is, aki – azt hiszem – amerikai volt. Nyilvánvaló, hogy előttem ezzel a csajjal volt valami. Beugrottunk az ágyba és rosszalkodni kezdtünk."

Igen, ez a 21 éves henki édeshármast tolt egy random grupival meg ezzel a harmincéves bombázóval. (Na, kezd már ökölbe szorulni a kezed?) Egy idő után a harmadik csaj észrevette, hogy Justintól nem kap elég figyelmet és elhagyta a terepet. Laura így folytatja a sztorit: "Justin nem ment utána. Igazából szerintem még örült is neki, hogy kettesben maradtunk. A szex csodálatos volt vele." Hogy tovább emelje a vérnyomásunkat, Laura még azt is elmesélte, hogy azok a képek (lent mutatunk egyet), melyek nemrégiben járták be az internetet, és melyen elméletileg látható Justin Bieber – bocsánat, de minek szépelegni? – pöcse, szerinte nem voltak igazságosak, ugyanis a srácnak egyáltalán nincs szégyenkezni valója.

Meglengette kicsit Londonban is

Laura végül fél hétkor hagyta el a hotelt. Állítása szerint a recepción szembe jött vele két rendőr, mert az egyik lány valami miatt kiakadt a bulin, de erről nem tudott több részletet közreadni.

Igazából nem is baj. Így is kicsit sok volt a részletekből. Emlékeztetőül, végig erről a csajról volt szó:

Mit is tehetnénk még hozzá? Justin, most komolyan...

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.