Van ez a Justin Bieber nevű popsztár. Akkor is biztos hallottál már róla, ha nem vagy nagy fogyasztója a rágóízű popzenének, ugyanis a srác rendszeresen olyan (meg ilyen) csajokkal szokott bandázni, akikre még mi is kíváncsiak vagyunk.

Nem szép dolog az irigység, de be kell ismernünk, hogy amikor ilyen csajokkal látjuk pörögni a YouTube-sztárból lett tinisikoly-generátort, egészen egyszerűen nem tudjuk jótékonyan elfordítani a fejünket. Mint amikor azt látod, hogy egy szoba sarkaiban nem pont merőleges szögben találkoznak a falak: érzed, hogy valami nem okés és nagyon zavar a dolog.

Na de most nem is Bieber biológiai értelemben irreális hódításairól van szó, hanem arról, hogy a srác május 10-én meg fogja tartani első indiai koncertjét Mumbaiban. Ahogy a turnékon szokás, a menedzsmentje elküldte a koncertszervezők részére Bieber különleges kívánságainak listáját, egy zenei újságíró - bizonyos Arjun S Ravi - pedig valahogy ezt megszerezte és közzétette Twitteren.

A kívánságlista mondjuk enyhe kifejezés erre a követeléscunamira, de mielőtt belekezdenénk, szögezzünk le valamit! Hiába gyilkolja le ez a gyerek az egyetemes közvélekedés szerint a zenét, hiába néz ki úgy, mint egy középiskolás, akit felmentettek tesiből és hiába nyílik ki az ember zsebében a bicska a megnyilvánulásaitól, ha egyszer különösebb erőlködés nélkül meg tud tölteni ájuldozó tinikkel egy egész stadiont.

Nincs mese, a csávó népszerű, mint a nyuszifüles Snapchat-filter (kb. annyi értelme is van), így a koncertszervezőnek le kellett nyelnie a békát.

Na de milyen békát!

Kezdjük a nem is annyira húzós tételekkel! Biebernek szüksége van egy privát Rolls Royce-ra, 10 luxuskategóriás szedánra és 2 Volvo kisbuszra, és ezek a tételek nem képezhetik vita tárgyát. Rolls Royce? Osztán miért pont Rolls Royce, vaze? - kérdezhetnéd, de szerintünk inkább ne akadj fönn ilyen piti hülyeségeken! Valószínűleg azért Rolls, mert ez a legismertebb luxusmárka. Annyira ismert, hogy még Bieber is hallott róla.

A menedzsment ezek mellett a legdurvább fokozatú non-stop rendőri biztosítást kérte, amit mondjuk még mi is meg tudunk érteni.

Figyelj, mert a finomságok még csak most jönnek!

Tíz konténer lesz telepakolva Bieber személyes holmijaival. Olyan cuccokra tessék gondolni, mint ping-pong asztal, PlayStation, ülőgarnitúra (ilyen nem nagyon van Indiában), mosógép, hűtőgép, szőnyegek és függönyök, egy komplett gardróbszekrény és egy masszázsasztal, amin a backstage-ben fog ellazulni a művész.

Két ötcsillagos hotelt foglaltak le Biebernek és stábjának, ő maga pedig az egyik szálloda 92 négyzetméteres lakosztályában fog sínylődni, amit a hozott cuccokkal teljesen át fognak alakítani az ő ízlésére. (Na jó, őszintén, ezt tényleg nem sajnáljuk tőle, ha már egyszer világsztár.)

A négy napos Indiában tartózkodása alatt napi öt étkezést kell garantálniuk a szervezőknek, melyeket top szakácsoknak kell elkészíteniük, a fogásokat pedig Bieber-dalok után kell elnevezni. (Reméljük, a Boyfriend is nagyon fog neki ízleni!)

Mivel Bieber kedvenc színe a bíbor, ezért a lefoglalt szobák szöveteit ki kell cserélni erre a színre, a teljesen kisajátított emeletek mellett pedig az egyik lift is az énekes külön bejáratú felvonójává avanzsál a négy nap alatt. Mivel a jógát is szereti, a szobáját tele kell pakolni speciális illóolajokkal, füstölőkkel és illatos virágokkal, és egy jóga instruktort is el kell reptetni neki Keralából.

A vastagabb tételek közé tartozik egy magánrepülő és egy magánhasználatú helikopter, melyeknek állandó készültségben kell lenni, ha esetleg Biebernek kedve szottyannna valahová kiruccanni Indián belül.

A kajálás egyébként nem merül ki abban, hogy top séfek kotyvasztják az énekesnek a Sorry-t, hiszen a szervezőknek gondoskodniuk kell még egy rakás idényjellegű, friss zöldségről, gyümölcsről, bio termesztésű banánról, magnélküli szőlőről és nap közbeni csipegetnivalóról.

Ez utóbbiba tartozik a bio tenyésztésű pulyka, sajt, olivabogyó, pepperóni paprika, illetve a backstage-be kirakott fehérkenyér, burgonyachips, mentolos és görögdinnye ízű rágógumi (Parancsol, kérem?), sajtos popcorn, Ghiradelli tengeri sós csokoládé, mandula, ecetes chips, szárított gyümölcsök, mogyoró és müzli. Ez még nem minden, hiszen Bieber köztudottan nagy ínyenc, ha a görögdinnyés rágógumiból még nem jöttél volna rá, ezért szardíniát, Ritz Bitz mogyoróvajat, sajtos szendvicset és kólás gumicukrot is be kell neki készíteni.

Külön kérés az is, hogy a sztár öltözője teljesen legyen körbevéve fehér függönyökkel, legyen benne egy hatalmas üvegajtajú hűtő, nyolc konnektor és tizenkettő zsebkendő. Ha megszomjazna a nagy éneklésben, szüksége lesz 24 üveg csendes és 24 üveg szénsavas ásványvízre, 4 energiaitalra, 6 üveg vitaminos vízre, 6 üveg kólára és egy hűtőtáskányi gyümölcslére. Arról nem szól a fáma, mi történik vele, ha összehugyozza magát a színpadon, de erre is biztosan van már valami frankó megoldás. Jobb is, ha erre az esetre is kitalál valamit a menedzsment, mert amúgy a lista nem áll meg ennyinél, hanem tovább sorolja az innivalókat a mandulatejtől kezdve a proteinshake-ig.

A lista nem csak ezekkel a létfenntartáshoz elengedhetetlen dolgokkal foglalkozik, hanem kitér arra is, hogy Bieber utálja a liliomot, szóval egyet sem akar látni a turné alatt, illetve külön táblázatban részletezi, milyen pólókat szeret hordani a sztár és a fentieken túl mit szeret enni-inni.

Mivel a nőket úgyis egy külön stáb válogatja neki össze a közönség tagjaiból, illetve Mumbai szórakozóhelyeiről, ezért a kívánságlista a csajfelhozatalra már nem tér ki.

A közszemlére tett listát látva sokan igencsak vakarászták a fejüket Indiában, bár akik tisztában voltak vele, mekkora tömegeket tud bevonzani ez a srác, igazából nem nagyon csodálkoztak a dolgon. Ilyenkor leginkább azok forgatják a szemüket, akik szeretnék még azt hinni, hogy a showbizniszből nem kopott ki teljesen az alázat.

Nekik ezúton is üzenjük, hogy hallgassanak több Justin Biebert. (Ne!)

(via)

És ezt olvastad már?
A 74 éves Schwarzenegger görög istenként pózol egy rejtélyes plakáton